För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Härlig helg med EM-kval väntar

Lördagen den 5 september kl 18.00 spelar Sverige mot Ryssland i en spännande match om värdefulla poäng i EM-kvalet. Men det är inte den enda matchen som spelas under den utökade helgen - det fullkomligt kryllar av höjdare!

Lördagen den 5 september kl 18.00 spelar Sverige mot Ryssland i en spännande match om värdefulla poäng i EM-kvalet. Men det är inte den enda matchen som spelas under den utökade helgen - det fullkomligt kryllar av höjdare!

Från torsdag till tisdag kan du varje kväll njuta av fin fotboll från hela Europa. Idag, fredag, drabbar till exempel grannländerna Tyskland-Polen samman i jakten på gruppsegern och imorgon är det alltså dags för Sverige att kliva in i handlingen.

Ryssland-Sverige spelas lördagen den 5 september och börjar 18.00 i Kanal 5. För svenskt vidkommande skulle det vara väldigt trevligt att få med sig åtminstone en poäng från Moskva inför det fortsatta kvalet. Senare under helgen kan du se Spanien-Slovakien och fler godbitar, som Turkiet-Holland och Italien-Bulgarien.

På måndag fortsätter matcherna med Skottland-Tyskland och ytterligare några, men dagen efter - tisdagen den 8 september kl 20.45 kommer den kanske läckraste karamellen av dem alla: Sverige-Österrike i Kanal 5! Förhoppningsvis kan det bli ett resultat som för Sverige närmare EM-slutspelet i Frankrike nästa år.

Helgen är räddad! Avboka allt annat och sjunk ned i soffan för timmar av fin fotboll. Med TiVo kan du hur lätt som helst spela in de matcher som går samtidigt, så du inte missar ett enda mål eller närkamp.

Hela helgens schema har du nedan. Mycket nöje!

Fredag 4 september
18.00 Georgien – Skottland (Eurosport 2)
20.45 Danmark – Albanien (Eurosport 2, studio 20.00)
20.45 Tyskland – Polen (Kanal 9)

Lördag 5 september
18.00 Ryssland – Sverige (Kanal 5, studio 17.00)
18.00 San Marino – England (Eurosport 2)
20.45 Österrike – Moldavien (Eurosport 2)
20.45 Spanien – Slovakien (Kanal 9)

Söndag 6 september
18.00 Turkiet – Holland (Eurosport 2, studio 17.30)
20.45 Italien – Bulgarien (Eurosport 2)

Måndag 7 september
18.00 Armenien – Danmark (Eurosport 2)
20.45 Albanien – Portugal (Eurosport 2, studio 20.00)
20.45 Skottland – Tyskland (Kanal 9)

Tisdag 8 september
20.45 Sverige – Österrike (Kanal 5, studio 20.00)
20.45 England – Schweiz (Eurosport 2)

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter