Hästfest i Göteborg

Det är upplagt för stor fest i Göteborg när Longines FEI Europamästerskapen i ridsport intar såväl Ullevi som Heden och Slottsskogen. Om du inte kan vara på plats så kan du såklart avnjuta hela härligheten på tv!

Europamästerskapen genomförs vartannat år och samlar 300 av Europas bästa ryttare och kuskar för att göra upp om medaljerna i hoppning, dressyr, fyrspannskörning och paradressyr (dressyr för funktionsvarierade). I samtliga grenar koras både individuella mästare och vinnande nationer.

Förutom de tävlande medverkar 590 hästar och 1400 volontärer ser till så att allt fungerar smidigt. Vid sidan av den fantastiska publiken på plats kommer 70 miljoner att följa mästerskapen på tv.

Tv-kanalen Horse & Country storsatsar och sänder det mesta som händer både på och omkring tävlingarna. Kanalen ingår i vårt abonnemang TV Guld, men du kan även köpa den som tillvalskanal. Det självklara valet för alla som är riktigt hästintresserade!

TV Guld
Horse & Country

Se Horse & Country på Com Hem Play

Med Com Hem Play ser du på tv var och när du vill. Du får tillgång till de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta och mobil utan extra kostnad.

Läs mer om Com Hem Play
Horse & Country på Com Hem Play