För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hastigheten ökar i Sverige – kabel ökar mest

Bredbandskollen och .se har publicerat en rapport om hur bredbandshastigheten har utvecklats i Sverige mellan åren 2008 och 2013. De har sammanställt alla de totalt 96 miljoner mätningar som gjorts via Bredbandskollens webbverktyg. Under perioden har den genomsnittliga hastigheten för att ladda ner data i Sverige mer än fördubblats. Fiber är den teknik som under åren har haft högst medelhastigheter, men den största hastighetsökningen har gjorts inom kabel/koax, en infrastruktur som Com Hem står bakom till runt 90 procent.

Bredbandskollen och .se har publicerat en rapport om hur bredbandshastigheten har utvecklats i Sverige mellan åren 2008 och 2013. De har sammanställt alla de totalt 96 miljoner mätningar som gjorts via Bredbandskollens webbverktyg.

Under perioden har den genomsnittliga hastigheten för att ladda ner data i Sverige mer än fördubblats. Fiber är den teknik som under åren har haft högst medelhastigheter, men den största hastighetsökningen har gjorts inom kabel/koax, en infrastruktur som Com Hem står bakom till runt 90 procent. I rapporten står bland annat att läsa:

”År 2008 var medelhastigheten för nedladdning av data via kabel-tv 12 Mbit/s. Den har sedan fyrdubblats till 48 Mbit/s under 2013. Medelhastigheten för kabel-tv 2013 är därmed uppe i samma nivå som medelhastigheten var för fiber året innan, det vill säga 2012.”

På Com Hem jobbar vi ständigt för att utveckla, bygga ut och modernisera våra nät och de senaste åren har vi haft en tydlig höghastighetsstrategi. Den har resulterat i att vi idag levererar upp till 100 Mbit/s till 40 procent av Sveriges hushåll och 500 Mbit/s bredband till 1,6 miljoner hushåll.

Läs gärna hela rapporten från .se och Bredbandskollen.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer