För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Malala sitter och lyssnar

He named me Malala

Den 6 mars kan du på National Geographic Channel möta fredspristagaren Malala Yousafzai i den unika dokumentären "He named med Malala" av Oscar-belönade David Guggenheim. Följ Malalas och hennes familjs kamp för flickors rätt till utbildning.

Oscar-belönade Davis Guggenheims dokumentär är ett intimt porträtt av Nobels fredspristagare Malala Yousafzai, som sköts av talibanerna på väg hem i sin skolbuss i Pakistans Swat Valley. National Geographic Channel visar dokumentären klockan 20.00 den 6 mars 2016. He named me Malala skildrar hur Malala, hennes far Zia och hennes familj är fast beslutna att kämpa för flickors rätt till utbildning.

Dokumentären ger en inblick i Malalas liv både före och efter attacken. Hon var 15 år vid tidpunkten och valdes ut för att hon, tillsammans med sin far, var aktiv i arbetet för flickors utbildning. Skottlossningen utlöste ett ramaskri i hela världen, men Malala överlevde mirakulöst och är nu en ledande förespråkare för flickors utbildning globalt och en av grundarna av Malalafonden.

Filmen skildrar denna extraordinära flickas liv - från hennes nära relation med sin far, som inspirerade hennes kärlek för utbildning, till hennes passionerade tal vid FN och hennes vardag hemma med sina föräldrar och bröder.

Embedded content: https://youtu.be/KFLqVH0Dbek

National Geographic Channel ingår i våra abonnemang Max, Plus och Mellan och kan även köpas som tillvalskanal. Om du är intresserad kan du läsa ännu mer om dokumentären och se många intervjuer och bilder. Läs också om Malalas fond och se hur du kan donera pengar och hjälpa till i hennes fortsatta kamp.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer