För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hobbit-premiär med tävling

Upplösningen i Hobbit-trilogin gör äntligen entré som hyrfilm i Play & Filmbutik. Det är dags för den sista filmen, Hobbit Del 3: Femhäraslaget, som har premiär den 20 april i TiVo-boxen.

Upplösningen i Hobbit-trilogin gör äntligen entré som hyrfilm i Play & Filmbutik. Det är dags för den sista filmen, Hobbit Del 3: Femhäraslaget, som har premiär den 20 april i TiVo-boxen.

I samband med detta kan du se hela Sagan om Ringen-trilogin, tillsammans med de två tidigare Hobbit-filmerna, till extra bra priser. Under perioden 20 april till och med 18 maj kan du hyra de tidigare filmerna för 19 kr/styck i (29 kr/styck i HD) under temat "Hobbit" i Play & Filmbutik. Den storslagna samlingen är komplett - välkommen till Tolkiens makalösa värld!

Hobbit Del 3: Femhäraslaget är avslutningen i Bilbo Baggers äventyr tillsammans med Thorin Ekensköld och de 12 dvärgarna. För att hyra filmen - eller någon annan film - i vår Filmbutik trycker du på knappen Play & Film direkt på din fjärrkontroll. Läs mer om att hyra film i TiVo.

Tävling för TiVo-kunder

Du som är TiVo-kund har chansen att svara rätt på fyra frågor om Hobbit: Femhäraslaget och vinna en Lego-ask och fina Hobbit-prylar. Navigera dig fram med fjärrkontrollen till vår Quiz-app som du hittar under Appar-menyn i TiVo Start. Sen är det bara att tävla!

Priser

1:a pris är en stor Lego-ask och Hobbit-prylar, totalt värde: 1 470 kr.
2:a pris är en mellanstor Lego-ask och Hobbit-prylar, totalt värde: 970 kr.
3:e pris är en mindre Lego-ask och Hobbit-prylar, totalt värde: 720 kr.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från 20 april till och med 18 maj 2015. Den tävlande kan endast delta i tävlingen direkt från Quiz-appen i TiVo-boxen. Vinnarna blir de som först svarar rätt på alla frågor. Anställda på SF Anytime och Com Hem eller anhöriga till anställda får ej delta. Vinnare meddelas inom en vecka efter tävlingens slutdatum. Com Hem har rätt att publicera vinnarens namn på Facebook samt comhem.se. Priset kan ej bytas mot kontanter. Tävlingen ordnas i samarbete med SF Anytime. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter