Hockeysäsongen är här

Efter månader av väntan är det äntligen dags för hockeyn att dra igång! Den 16 september startar SHL och med C More Max ser du både SHL och HockeyAllsvenskan. Just nu betalar du bara halva priset i tre månader!

Efter månader av väntan är det äntligen dags för hockeyn att dra igång! Den 16 september startar SHL och med C More Max ser du både SHL och HockeyAllsvenskan. Just nu betalar du bara halva priset i tre månader!

Ska Växjö Lakers försvara SM-guldet från i våras eller kommer utmanare som pånyttfödda Färjestad snuva dem på bucklan - och hur går det egentligen för storsatsande Luleå Hockey? Förutom svaren på såna frågor, får du även alla matcher från heta HockeyAllsvenskan med populära lag som Leksands IF och AIK.

Just nu kan du köpa C More Max utan bindningstid (1 månads uppsägningstid) för bara 239 kr/mån i tre månader. Därefter 479 kr/mån.

Med C More Max ser du även upplösningen av Allsvenskan i fotboll. Sällan är så många lag inblandade i guldstriden som i år! Varenda match är viktig och nu behöver du inte missa en enda av dem. De finns dessutom på C More Play i din platta, dator och smartphone. Allt det här ingår:

  • Hockey: Alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan och SM-slutspelet.
  • Fotboll: Alla matcher i Allsvenskan, Superettan utvalda matcher från Ligue 1 där bland annat samtliga PSG-matcher ingår.
  • Tennis: De flesta och största turneringarna från ATP- och WTA-touren, grand slam-turneringen Wimbledon och matcher från Davis Cup.
  • Motorsport: Alla matcher från Elitserien i Speedway och Davis Cup.
  • Kampsport: Alla livegalor från UFC plus extramaterial.
  • Och om du mot förmodan skulle ha lite tid över mellan all sport, kan du fylla den med C Mores breda utbud av filmer och serier, som du också har tillgång till. Bland annat de nya Falk-filmerna och Game of Thrones!
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter