Höstlov på Comhem Play+

Comhem Play+ har laddat upp med massvis av filmer och serier inför höstlovet, bland annat blir det premiär för filmen Ben 10 vs The Universe. Missa inte heller vår tävling och möjligheten att vinna ett PlayStation 4.

Ben 10 vs. The Universe

I denna actionfyllda film får Ben ett besök från sitt förflutna som kommer för att förgöra hela planeten. Ben bestämmer sig då för att åka till rymden för att ta fighten där medan Gwen och farfar Max ser till att skydda jorden, men när Ben misslyckas i rymden behöver han skynda sig tillbaka till jorden för att försvara den en gång för alla. Ben 10 vs. The Universe har premiär på Comhem Play+ den 17 oktober.

Apple & Onion

Följ med vännerna Apple & Onion på deras äventyr i storstaden där dom försöker göra sitt allra bästa för att passa in. Det blir roligt för stora som små! De nya avsnitten av den tecknade serien har premiär 17 oktober på Comhem Play+.

Filmer för hela familjen

På Comhem Play+ har vi massor av filmer som hela familjen kan titta på under höstlovet. Passa på att skratta ikapp framför samtliga Dumma mej-filmerna eller varför inte få hela familjen att sjunga med till filmen Sing! Vi har även populära svenska klassiker som Pettsson & Findus och Lilla Jönssonligan att samla familjen framför.

Tävla med Comhem Play+!

Nu äntligen är nya filmen Ben 10 vs. The Universe här! Vad passar då bättre än en tävling? Tillsammans med Cartoon Network tävlar Comhem Play+ ut tre fina priser, bland annat ett sprillans nytt PlayStation 4 (PS4). För att vara med i tävlingen behöver du endast svara på frågan nedan.

Detta kan du vinna:

1:a pris:
• PlayStation 4 (till ett värde av 4000 kr)
• Partykit från Ben 10 (till ett värde av 400 kr)

2:a pris:
• Ben 10 Delux Omnitrix (till ett värde av 400 kr)
• Ben 10 Omni-cycle (till ett värde av 400 kr)

3:e pris:
• Ben 10 Alien Omnitrix-klocka (till ett värde av 200 kr)

Tävlingen avslutades den 6 november och vinnarna kontaktas senast den 13 november. Håll gärna utkik på vår webbplats för fler tävlingar med nya spännande vinster!