Premiär för House of Cards säsong 5

Idag är Netflix succéserie tillbaka med sin femte säsong. Frank Underwoods första fyra år som president är över och det är återigen dags för val.

Paret Underwood står inför sin största utmaning hittills. Dels att vinna över den unge, populäre och favorittippade motståndaren Guvernör Conway (Joel Kinnaman), dels att upprätthålla fasaden om ett lyckligt förhållande. Äktenskapet är numera helt platoniskt och enda anledningen att de fortfarande håller ihop, är att det ger dem bättre chanser till ytterligare fyra år i Vita Huset. Att journalister börjar gräva i Franks eventuella involvering i Zoe Barnes död förenklar inte heller saken.

I den nya säsongen får vi se alla tidigare skådespelarna som Kevin Spacey och Robin Wright som Frank och Clair Underwood. Med i rollistan för säsong 5 finns också Joel Kinnaman, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil och Paul Sparks. Nytt för säsong 5 är att det nu är Melissa James Gibson och Frank Pugliese som styr ”House of cards”-skeppet efter att Beau Willimon lämnat serien.

Hela säsongen på en gång

Se den femte säsongen av House of Cards på Netflix Sverige från och med idag, då alla avsnitt är tillgängliga. Även de tidigare fyra säsongerna är tillgängliga, om du behöver se ikapp.

Se Netflix-serier i TiVo-boxen...

För att se House of Cards och andra serier och filmer som finns i Netflix kan du starta Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

...eller i datorn eller på plattan

Du kan förstås också använda ditt Netflix-abonnemang och se serien direkt på din dator eller andra enheter, via ditt bredband från Com Hem. Du vet väl att vi är den svenska operatör som levererar allra bäst hastighet för att titta på Netflix? Våra bredband har rankats som etta i Netflix ISP-index varje månad de senaste två åren.