How to be single, premiär i TiVo.

How to be single - premiär i TiVo

Vara ihop? Ta paus? Vara singel? Ta en snabb lektion i hur man maximerar singelskapet med den efterlängtade komedin ”How to be single” som har premiär i Play & Film i TiVo den 13 juni.

New York är en stad fylld med singlar som söker efter kärleken. I How To be single följer vi fyra starka kvinnor som alla har gemensamt att de måste lära sig hur man är singel i en värld där definitionen av kärlek är under ständig förändring. I rollerna finns bland annat Dakota Johnson ("Fifty Shades of Grey"), Rebel Wilson ("Pitch Perfect"), Damon Wayans Jr. ("Let’s Be Cops") och Leslie Mann ("This is 40").

Det finns rätt sätt att vara singel och fel sätt och sen finns… Alice. Och Robin. Lucy. Meg. Tom. David… New York är fullt av singlar som söker rätt partner, oavsett om det är jakt på kärlek eller något tillfälligt. Någonstans mellan flörtiga sms och one-night-stands behöver dessa ogifta människor en manual på HUR man är singel i en värld där definitionen av kärlek ständigt förändras. Att ligga runt i staden som aldrig sover har aldrig varit roligare.

Du hittar filmen under Play & Film / Film / Premiärer. Från den 13 juni.

Vinn en resa till New York

Com Hem till starkare upplevelser och vinn en resa till New York City! På resan du kan vinna får du tillsammans med en vän vara med om den ultimata partykvällen i världens häftigaste stad. Det börjar med ett restaurangbesök på stjärnkrogen Aureole, fortsätter med besök på tre av stans hetaste klubbar med tillträde till VIP-avdelningarna och avslutas på Tick Tock Diner, där ni själva bestämmer hur länge ni vill stanna innan ni återvänder till hotellet.

För att vara med i tävlingen behöver du
- följa oss på Instagram
- posta en bild på ditt roligaste minne med dina kompisar
- motivera varför du och en vän ska få uppleva New York
- hashtagga bilden #starkareupplevelser
- se till att ha en öppen profil på Instagram så vi kan se ditt bidrag

Med en riktigt bra bild och motivering kan du stå som vinnare när tävlingstiden är över den 3 juli. För närmare detaljer, se tävlingsvillkoren.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter