Hur gör man ett smart datorval?

Att välja rätt dator är inte alltid det lättaste. För vissa köpare är prestandan det viktigaste, för andra får priset styra - oavsett hur man väljer är ett datorköp en stor investering. I Com Hem Companiet ges tips på hur man skall tänka när man köper ny dator.

Hur ofta skall jag byta dator? Hur mycket ramminne skall jag ha? Vilken prestanda behöver jag? Skall jag välja bärbar eller stationär? Frågorna är många när man skall köpa så dyr utrustning och det är viktigt att tänka sig för noga.

I detta avsnitt av Com Hem Companiet består panelen av teknikbloggaren Kjell Eriksson, Jessica Sjöberg från Com Hem som är en före detta datorsäljare och Martin Svensson som berättar hur han tänkte när han köpte sin dator.

Com Hem Companiet är ett av Tv Com Hems egna program. Programmet leds av journalisten Håkan Iwar som tillsammans med en panel bestående av experter från Com Hem och olika gäster reder ut begreppen kring hemmateknikens alla möjligheter. Companiet blir också Com Hem-kundernas väg in till Tv Com Hem; hit kan man vända sig för frågor och programmet tar upp vanliga problem och frågeställningar.

Till avsnittet här

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter