För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hur gör man ett smart datorval?

Att välja rätt dator är inte alltid det lättaste. För vissa köpare är prestandan det viktigaste, för andra får priset styra - oavsett hur man väljer är ett datorköp en stor investering. I Com Hem Companiet ges tips på hur man skall tänka när man köper ny dator.

Hur ofta skall jag byta dator? Hur mycket ramminne skall jag ha? Vilken prestanda behöver jag? Skall jag välja bärbar eller stationär? Frågorna är många när man skall köpa så dyr utrustning och det är viktigt att tänka sig för noga.

I detta avsnitt av Com Hem Companiet består panelen av teknikbloggaren Kjell Eriksson, Jessica Sjöberg från Com Hem som är en före detta datorsäljare och Martin Svensson som berättar hur han tänkte när han köpte sin dator.

Com Hem Companiet är ett av Tv Com Hems egna program. Programmet leds av journalisten Håkan Iwar som tillsammans med en panel bestående av experter från Com Hem och olika gäster reder ut begreppen kring hemmateknikens alla möjligheter. Companiet blir också Com Hem-kundernas väg in till Tv Com Hem; hit kan man vända sig för frågor och programmet tar upp vanliga problem och frågeställningar.

Till avsnittet här

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer