Hur lättskrämd är du? Vi har samlat alla filmer för Halloween!

Nu är det dags för årets högtid för dig som gillar att bli skrämd - Halloween. Och vad passar då bättre än att krypa upp i soffan, dämpa belysningen och låta de kalla kårarna få fritt spelrum?
Get Out© 2017 Universal City Studios Production, LLLP. All Rights Reserved.

Inför årets skräckhögtid har vi laddat upp med ett antal sevärda filmer. För säkerhets skull har vi delat upp dem i tre kategorier; Mycket läskigt, lite läskigt och läskigt för barn.

Du hittar alla filmerna i din TiVo under Play & Film. Temat heter Halloween.

Mycket läskigt

Stephen Kings It

Här hittar du de riktigt läskiga filmerna. Vi tar inget ansvar för hur rädd du blir!

Bland titlarna hittar du exempelvis Get Out, Stephen King's IT, The Shining, Conjuring, Let The Right One In, Insidious och Annabelle. Och många fler.

Lite läskigt

För dig som gärna vill bli skrämd, men lite lagom. Du vill inte riskera att drabbas av de värsta mardrömmarna.

Här har vi samlat filmer som Gremlins, Dead Before Dawn, Scary Movie 5, Zombieland och The Sand.

Läskigt för de små

Hotell Transylvania 2

Även små barn gillar när det blir lite läskigt. Så mysigt att få krypa upp i soffan bredvid ett större syskon eller mamma och pappa. Och kanske en kudde att gömma sig bakom om det blir för läskigt.

För våra mindre tittare rekommenderar vi exempelvis Boxtrolls, Hotell Transylvanien 2, och Nicke Nyfiken firar Halloween.

Om Play & Film i TiVo

Med Play & Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du hyrfilm, reklamfria program och serier i hela säsonger. Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande playtjänst. Du kan också köpa till vissa playtjänster som tillvalstjänst.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Fjärrkontroll TiVo transparent

För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.