För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hyrfilmer på Fars dag från Sf Anytime

Hylla far med en film

På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!

På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!

På Fars dag den 8 november kan det vara på sin plats att se en film som på ett eller annat sätt handlar om just fadersfigurer, farsgubbar och papparoller. Kanske vill du titta tillsammans med din egen, med någon annans, helt själv eller i det umgänge du själv väljer. Kanske är det rentav din egen dag? Hurra! Oavsett omständigheterna ger vi här några tips.

Filmer om farsor

Vi har tagit fram en massa filmer som på något sätt har med en pappa att göra. Du hittar dem genom att gå in under Play & Filmbutik –> Film –> Fars dag-film. Där finns stora titlar som Mig äger ingen, Tomorrowland, Gudfadern, Interstellar, The Descendants och många fler.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer. Läs mer om hur du hyr en film här!

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter
\n

och den vinnande familjen får nu åka iväg på en förhoppningsvis oförglömlig resa till Portugal, styra piratskepp och ta sig över läskiga hängbroar i sin jakt på dolda skatter. Grattis från oss på Com Hem!

","id":"1FYver90R640OYqs2MYIY","contentType":"ARTICLE","link":{"id":"1FYver90R640OYqs2MYIY","url":"/nyheter/vinnaren-ar-utsedd"},"metadata":{"seo":{"title":"Vinnaren är utsedd","description":"Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter/vinnaren-ar-utsedd","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}},{"headline":"Nu har alpina världscupen startat","publishedDate":{"year":2016,"month":10,"day":24},"media":[{"asset":{"id":"f4TOixpMsgaIEsomGSKok","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/f4TOixpMsgaIEsomGSKok/605055fb26d9c6e7fbbc3ba1fd09c29e/Alpina-v__rldscupen-premi__r-S__lden-p__-Eurosport.jpg"},"copyrightLogotype":{"id":"hULIN7QmIgO6iwUoC4GWQ","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/hULIN7QmIgO6iwUoC4GWQ/d8d7bb60b8d3110a779b43151ec02321/ESP_CLT_1_WHT_RED_RGB.png"}}],"teaserText":"Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.","text":"

Traditionsenligt var det Sölden i Österrike som stod värd för premiären och det var storslalom på programmet både för damerna och herrarna.

\n

Svenska landslaget ställde upp med ett intressant lag, som blandar rutin med ungdomlig entusiasm. Totalt tävlade sju svenskar i Sölden. De främsta namnen är Frida Hansdotter, som vann slalomcupen förra säsongen och André Myhrer som under förra året lyckades med bedriften att vara bland de fyra bästa i fyra discipliner.

\n

Vinnarlistan för såväl herrarna som damerna bjöd inte på några överraskningar. På herrsidan vann fransmannen Alexis Pinturault medan schweiziskan Lara Gut tog årets första seger bland damerna.

\n

På svenska sidan stod André Myhrer och Kajsa Kling för de främsta insatserna, med Myhrer på 11:e och Kling på 21:a plats.

\n

Så ser du alpina världscupen

\n

Eurosport sänder från alla tävlingar i årets världscup.

\n

Eurosport 1 och Eurosport 2 (inkl HD-kanalerna) ingår i TV Guld. Du kan också köpa kanalerna separat om du har något av våra andra abonnemang.

\n

Alla kanaler hos Com Hem

\n

Vi är störst på sportkanaler

\n

Oavsett om du vill se alpin skidåkning i världsklass eller den hetaste toppfotbollen, så är Com Hem rätt val. Vi har nämligen flest sportkanaler.

","id":"36Y5rA7jQIKM2YWciW8aYs","contentType":"ARTICLE","link":{"id":"36Y5rA7jQIKM2YWciW8aYs","url":"/nyheter/antligen-dags-for-alpina-varldscupen"},"metadata":{"seo":{"title":"Nu har alpina världscupen startat","description":"Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter/antligen-dags-for-alpina-varldscupen","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}},{"headline":"Wicked City – rock’n roll, fester och mord","publishedDate":{"year":2016,"month":10,"day":20},"media":[{"asset":{"id":"5E7aGq0KA0IYI6mGiGU6wO","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/5E7aGq0KA0IYI6mGiGU6wO/807851817788c3f188d9149ee48778b2/Wicked-city.jpg"},"copyrightLogotype":{"id":"3obMJpOQSAeec2wKUmYyKY","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/3obMJpOQSAeec2wKUmYyKY/67a4fe87a99cfacecb5e10c4eaaf1827/ABCStudios_HeroLogoStrap_WhiteTxt_H_RGB.png"}}],"teaserText":"Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.","text":"

Många unga kvinnor åker till Hollywood med drömmar om att bli stjärnor. Och i början av 80-talet var Sunset Strip helt klart den hetaste platsen om man ville synas och skaffa kontakter. Men även i Änglarnas stad finns det ondska. Kanske framförallt där.

\n

I Wicked City får vi följa två detektiver, Jack och Paco, som har uppdraget att fånga den mördare som skapar oro bland de unga kvinnor som försöker bli berömda i Änglarnas stad. Gärningsmannen är en tragisk figur som kräver uppmärksamhet och som startar en mordturné i sin strävan efter berömmelse. Jack och Paco når ett genombrott i fallet när de träffar Karen, en ung och kämpande journalist, som kan ha träffat mördaren på en klubb och som förhoppningsvis kan identifiera honom. Men Karen riskerar samtidigt att bli mördarens nästa offer.

\n

För att sätta fast den galne mördaren skapas osannolika allianser mellan poliser, reportrar knarklangare och klubbgäster. Men klockan tickar när mördaren letar upp fler oskyldiga offer…

\n

Så ser du Wicked City

\n

För att kunna se hela säsongen av Wicked City behöver du playtjänsten ABC Studios som ingår i TV Guld. Om du inte har TV Guld, kan du köpa till ABC Studios till ditt abonnemang.

","id":"254QXCWQe06saWs0cCMqIe","contentType":"ARTICLE","link":{"id":"254QXCWQe06saWs0cCMqIe","url":"/nyheter/wicked-city-rock-n-roll-fester-och-mord"},"metadata":{"seo":{"title":"Wicked City – rock’n roll, fester och mord","description":"Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter/wicked-city-rock-n-roll-fester-och-mord","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}},{"headline":"Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film","publishedDate":{"year":2016,"month":10,"day":18},"media":[{"asset":{"id":"4QmldRJnVeWmSMMkAQKMUM","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/4QmldRJnVeWmSMMkAQKMUM/1e42cd222e67b24293d576b0bd720711/Filmtoppen_v42_Warcraft_mindre.jpg"},"text":"

Warcraft är den mest sedda filmen just nu i Play & Film

","copyrightLogotype":{"id":"48MSdDYGxyOOYUQqeiWi0Q","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/48MSdDYGxyOOYUQqeiWi0Q/25d0dec77bbdefcb5a9dd85276d4f04a/SF_Anytime_logo_white_with_transparent_bg.png"}}],"teaserText":"Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.","text":"

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen och navigera till Topplistan under Film. Alla filmerna kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

\n

1. Warcraft

\n

Det fredliga riket Azeroth står inför ett krig när samhället invaderas av skräckinjagande orker som är på fykt från sin egen döende värld och försöker kolonisera en annan. När en portal mellan de båda världarna öppnas, måste en armé kämpa mot total ödeläggelse och en annan för att undvika att utrotas. Mitt i kriget möts osannolika hjältar från vardera sidan som kämpar för sina familjer, folk och hem.

\n

2. Alice i spegellandet

\n

Följ med Alice genom den magiska spegeln när hon återvänder till den fantastiska världen Underlandet. Väl där ger hon sig av på en farlig resa bak i tiden för att rädda Den galne Hattmakaren och upptäcker hur tidigare händelser har format livet för hennes vänner och fiender. Alice Through The Looking Glass, är ett äventyr som hyllar förlåtelse, familj och vänskap.

\n

3. The nice guys

\n

Den här actionkomedin utspelar sig i 1970-talets Los Angeles där den misslyckade privatdetektiven Holland March och den inhyrda torpeden Jackson Healy tvingas samarbeta för att lösa ett fall med en försvunnen ung kvinna, samt det till synes orelaterade dödsfallet av en porrstjärna. Under deras utredning avslöjar de en chockerande konspiration, som sträcker sig ända upp till de högsta makthavarna.

\n

4. Angry Birds filmen

\n

På en paradisö som nästan enbart är bebodd av lyckliga fåglar som inte kan flyga bor Red, en fågel som har problem med häftigt humör, tillsammans med den snabbe Chuck och den impulsive Bomb. De tre har alltid varit lite udda och utanför, men när ön plötsligt får besök av mystiska gröna grisar är det de som mot alla odds får lov att ta reda på vad grisarna egentligen har för sig.

\n

5. Captain America: Civil War

\n

Steve Rogers leder det nya teamet med Avengers i deras fortsatta arbete för att skydda mänskligheten. Men när Avengers är inblandade i en stor internationell händelse, som resulterar i att oskyldiga drabbas av stora skador, ökar kravet på att ett nytt system ska installeras. Ett system som innebär att en styrelse ska avgöra när man bör anlita Avengers tjänster.

\n

6. Djungelboken

\n

Den föräldralöse pojken Mowgli växer upp i Indiens djungel. En flock vargar hittar människovalpen Mowgli och adopterar honom. Björnen Baloo lär honom allt han behöver veta om djungeln och dess invånare. Mowgli blir även vän med pantern Bagheera, elefanten Hathi som leder elefanthjorden, pytonormen Kaa, vargen Gråbroder och många fler. Efter den klassiska sagan skriven av Rudyard Kipling.

\n

Om Play & Film i TiVo

\n

Med Play & Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du hyrfilm, reklamfria program och serier i hela säsonger. Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande playtjänst. Du kan också köpa till vissa playtjänster som tillvalstjänst. För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

\n

\"Fjärrkontroll

\n

Så hyr du film i TiVo

\n

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

\n

För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.

","id":"6ol8SU7jmEsUmksGCeCk6G","contentType":"ARTICLE","link":{"id":"6ol8SU7jmEsUmksGCeCk6G","url":"/nyheter/filmtoppen"},"metadata":{"seo":{"title":"Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film","description":"Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter/filmtoppen","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}}],"start":0,"limit":4,"totalHits":244},"userInfo":{"services":{"television":false,"broadband":false,"telephony":false},"authenticated":false,"personalized":false,"feasible":false,"address":{}},"request":{"pathInfo":"/nyheter/hylla-far-med-en-film","servletPath":"/servlet","contextPath":"/starterkit","path":"/starterkit/servlet/nyheter/hylla-far-med-en-film"},"containers":[{"title":"Nyheter","slots":{},"id":"1VFe57a772sKs4m8owC64Y","contentType":"PAGE","link":{"id":"1VFe57a772sKs4m8owC64Y","url":"/nyheter"},"metadata":{"seo":{"title":"Nyheter om TiVo, digital-tv, bredband och telefoni och relaterat innehåll","description":"Senaste nyheterna för dig som vill veta mer om Com Hems TiVo, bredband och telefoni och allt som relaterar till detta som t ex musik, film och tv-serier samt e-sport.","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}}],"cart":{"items":0},"target":{"headline":"Hylla far med en film","publishedDate":{"year":2015,"month":11,"day":2},"media":[{"asset":{"id":"nvKIS6GFQOSUMMqAaCYOi","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/nvKIS6GFQOSUMMqAaCYOi/53182006f5f67029c6aa0c825aaf4141/fars-dag-sfanytime-farsdag-comhem-650x370-new-data.png","description":"Hyrfilmer på Fars dag från Sf Anytime"},"externalAsset":"","title":"","text":"","copyrightText":"","alignment":""}],"teaserText":"På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!","text":"

På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!

\n

På Fars dag den 8 november kan det vara på sin plats att se en film som på ett eller annat sätt handlar om just fadersfigurer, farsgubbar och papparoller. Kanske vill du titta tillsammans med din egen, med någon annans, helt själv eller i det umgänge du själv väljer. Kanske är det rentav din egen dag? Hurra! Oavsett omständigheterna ger vi här några tips.

\n

Filmer om farsor

\n

Vi har tagit fram en massa filmer som på något sätt har med en pappa att göra. Du hittar dem genom att gå in under Play & Filmbutik –> Film –> Fars dag-film. Där finns stora titlar som Mig äger ingen, Tomorrowland, Gudfadern, Interstellar, The Descendants och många fler.

\n

Så hyr du film i TiVo

\n

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer. Läs mer om hur du hyr en film här!

","id":"8Y6plQd4AgkUe4WskMCiQ","contentType":"ARTICLE","link":{"id":"8Y6plQd4AgkUe4WskMCiQ","url":"/nyheter/hylla-far-med-en-film"},"metadata":{"seo":{"title":"Hylla far med en film","description":"På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter/hylla-far-med-en-film","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}},"token":{"csrf":"900f699b-dca0-4729-ab7a-a8344d50d4a9"}},{"model":{"target":{"headline":"Hylla far med en film","publishedDate":{"year":2015,"month":11,"day":2},"media":[{"asset":{"id":"nvKIS6GFQOSUMMqAaCYOi","url":"/starterkit/servlet/asset/2zxwgcm7u48q/nvKIS6GFQOSUMMqAaCYOi/53182006f5f67029c6aa0c825aaf4141/fars-dag-sfanytime-farsdag-comhem-650x370-new-data.png","description":"Hyrfilmer på Fars dag från Sf Anytime"},"externalAsset":"","title":"","text":"","copyrightText":"","alignment":""}],"teaserText":"På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!","text":"

På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!

\n

På Fars dag den 8 november kan det vara på sin plats att se en film som på ett eller annat sätt handlar om just fadersfigurer, farsgubbar och papparoller. Kanske vill du titta tillsammans med din egen, med någon annans, helt själv eller i det umgänge du själv väljer. Kanske är det rentav din egen dag? Hurra! Oavsett omständigheterna ger vi här några tips.

\n

Filmer om farsor

\n

Vi har tagit fram en massa filmer som på något sätt har med en pappa att göra. Du hittar dem genom att gå in under Play & Filmbutik –> Film –> Fars dag-film. Där finns stora titlar som Mig äger ingen, Tomorrowland, Gudfadern, Interstellar, The Descendants och många fler.

\n

Så hyr du film i TiVo

\n

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer. Läs mer om hur du hyr en film här!

","id":"8Y6plQd4AgkUe4WskMCiQ","contentType":"ARTICLE","link":{"id":"8Y6plQd4AgkUe4WskMCiQ","url":"/nyheter/hylla-far-med-en-film"},"metadata":{"seo":{"title":"Hylla far med en film","description":"På söndag är det Fars dag och vi har samlat några favoritfilmer som berör papparollen på olika sätt under temat Fars dag-film i TiVo. Du hittar dem enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen. Grattis alla pappor!","canonicalUrl":"https://www.comhem.se/nyheter/hylla-far-med-en-film","metaRobots":"INDEX, FOLLOW","searchable":true}}}},"properties":{"personalization.cookies.info":"Com Hem använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används.","features.nowinteract.enabled":"true","features.hotjar.enabled":"true","features.gtm.enabled":"true"}});