Hyr den svenska storfilmen Quick

Nu kan du äntligen hyra den journalistiska thrillern Quick – filmen om den fänglande och sanna historien bakom en av Sveriges största rättsskandaler.

Om filmen

Quick är regisserad av Mikael Håfström och handlar om de två journalisterna Hannes Råstam (Jonas Karlsson) och Jenny Küttim (Alba August) som ger allt i sökandet efter sanningen, ett rättssystem i förfall och en lögnare som slutar ljuga.

Besatta av att hitta sanningen bestämmer de sig för att gå till botten med det komplicerade rättsfallet, och ju mer de gräver desto större visar sig lögnen vara. I Quick får publiken åka med på den hissnande bergochdalbanan som ska visa sig bli Sveriges största rättsskandal.

I rollerna ser vi förutom Jonas Karlsson och Alba August även David Dencik som spelar Thomas Quick och Suzanne Reuter som spelar Margit Norell.

Filmen har vunnit två guldbaggar, bland annat vann David Dencik för bästa manliga biroll.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=OhZj4OoIshU

Hyr filmen om Quick i Comhem Play här.

Så här enkelt hyr du filmen

Du vet väl hur enkelt det är att hyra film? Kostnaden kommer på din nästa faktura och filmen är tillgänglig i 48 timmar på alla plattformar – oavsett om du gjort beställningen via mobil, dator eller surfplatta.