Hyr dina favoritfilmer i jul

Äntligen är det jul och en ledighet som du är väl värd! Passa på att tillbringa ett par avslappnade timmar med en hyrfilm i soffan, nu när vi har samlat några riktigt stora filmer till extra bra pris.

Mellan den 19 december och den 7 januari kan du hyra stora filmtitlar i HD från endast 19 kr/styck. Vi har samlat några av de absolut bästa filmerna från året under temat "Favoritfilmer 19 kr", som du hittar både i Tv Hub och TiVo och Com Hem Play.

Filmerna

Där hittar du till exempel dramat Ted - för kärlekens skull. Det är den hyllade och omtalade filmen om Ted Gärdestad, en av Sveriges mest älskade artister. Med Adam Pålsson i huvudrollen och en rad andra skådespelare och andra kända ansikten i andra roller. Läs mer om filmen.

En annan film du kan se är katastrofactionfilmen Rampage med Dwayne "The Rock" Johnson, svenska storstjärnan Malin Åkerman och ett rejält monster. Läs mer om filmen.

Eller varför inte I Feel Pretty, med roliga Amy Schumer i huvudrollen som Renee Bennett som råkar slå i skallen och vaknar med ett oerhört gott självförtroende och ser världen på ett helt nytt sätt. Till skillnad från omvärlden som ser exakt samma person.

"Favoritfilmer 19 kr"

Du hittar filmerna under temat "Favoritfilmer 19 kr" under Play & Film i TiVo-boxen och under Butik på comhemplay.se och i din TV Hub.

Så enkelt hyr du film

Du vet väl hur enkelt det är att hyra film? Kostnaden kommer på din nästa faktura och filmen är tillgänglig i 48 timmar på alla plattformar - oavsett vilken du använt för att göra beställningen.