Hyr senaste Bridget Jones-filmen

Om du gillade Bridget Jones i de två första filmerna, kommer du inte bli besviken nu. För i Bridget Jones's Baby är hon tillbaka i den tredje filmen som du kan se i Play & Film i TiVo.

I ytterligare en romantisk komedi får vi se Renée Zellweger och Colin Firth i rollerna som Bridget Jones och Mark Darcy. Tolv år efter den senaste filmen upprepar Zellweger rollen som den vimsiga reportern. Den här gången är hon på väg över 40-strecket och snart på väg att bli mamma.

Efter att ha lämnat Mark Darcy blir det plågsamt uppenbart för Bridget Jones att "lyckliga till döden skiljer oss åt" inte var ett löfte hon kunde leva upp till. Som fyrtio-nånting och singel igen, bestämmer sig Bridget för att satsa på sin karriär och omge sig med gamla och nya vänner. För en gångs skull har hon fullständig kontroll på saker och ting. Vad skulle någonsin kunna gå fel?

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=mJsvmscPY9w

Så ser du Bridget Jones's Baby

Du hittar filmen under "Premiärer" i Play & Film. Du vet väl att det är enkelt att hyra film i TiVo? Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.

Missa inte de tidigare filmerna

Om du inte har sett Bridget Jones dagbok och På spaning med Bridget Jones, har du chans att hyra dem också. Gå till temat ”Bridget Jones” under Film i Play & Film i TiVo och se alla tre i ett svep.