Hyr Shot Caller ikväll

Jacob Harlon är en framgångsrik affärsman som lever ett perfekt liv. Men allt går upp i rök i en bilolycka där hans bäste vän dör och han själv döms till fängelse för rattfylla. Se Nikolaj Coster Waldau i den spännande thrillern Shot Caller.

Efter en bilolycka blir Jacob Harlon dömd för rattfylla till att avtjäna sitt straff i fängelse. Där är han plötsligt omgiven av hänsynslösa brottslingar och tvingas göra otänkbara saker för att överleva i fängelsegängshierarkin där minsta felsteg kan bli ödesdigert.

Jacob förvandlar sig själv till Money och gör karriär i Aryan Brotherhood-gänget där han successivt förlorar sin moraliska kompass. När Money friges kommer han ut på Los Angeles gator som en helt annan människa. Han inleder ett dödligt schackparti med en övervakare och samtidigt tvingar Moneys gäng honom att arrangera en olaglig vapenaffär för att hans familj ska slippa att drabbas av den brutala gangsterhämnden.

I thrillern ser vi bland andra Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones), Jon Bernthal (The Walking Dead) och Lake Bell.

Så hyr du Shot Caller i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer. För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.