Hyr Vilken jävla cirkus ikväll

Helena Bergström är tillbaka med sin femte film. Hyr dramakomedin "Vilken jävla cirkus" om hopp och kärlek, om att våga släppa taget och vinna allt.

I filmen följer vi Hugo som har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn!

Cirkusvagnen visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En kock som inte kan laga mat, en clown som är mer arg än glad och... vackra, mystiska Anna.

Se skådespelare som Molly Nutley, Tomas von Brömssen, Johan Widerberg och Vanna Rosenberg i dramakomedin som är regisserad av Helena Bergström.

Så ser du Vilken jävla cirkus

  • I din TiVo-box: Under Play & Film -> Premiärer
  • I Com Hem Play: Under Butik -> Premiärer

Nyhet! Titta på filmen i Com Hem Play-appen

Det är enkelt att hyra film - Nu kan du som är Com hem kund hyra film via Comhemplay.se.

Med Com Hem Play är ditt tv-tittande dessutom inte begränsat till tv-soffan. Nu kan du hyra film och serier via din laptop på comhemplay.se och titta via appen var du än befinner dig. Självklart kan du också hyra via din TiVo-box. Filmen finns tillgänglig i 48 timmar och kostar 49 kr.

Läs mer hur du hyr filmen i Com Hem Play.