I helgen startar Allsvenskan på C More

Äntligen är det dags för Allsvenskan i fotboll att dra igång! På påskdagen den 1 april spelas de första fyra matcherna och dagen efter spelas de fyra resterande i den första omgången.

Se Allsvenskan på C More

Efter fem månader av välbehövlig vila och hård träning är uppehållet äntligen över. Det är dags för spelarna att springa ut på planen och för oss andra att slå oss ner i soffan och följa favoritlaget och konkurrenterna göra upp om Lennart Johanssons pokal.

Vilka ska kunna utmana mästarna Malmö FF i år? Blir det Östersunds FK som tar med sig självförtroendet från framgångarna i Europa eller kommer hotet från Stockholm? Hur går det för nykomlingarna Dalkurd, Trelleborg och Brommapojkarna?

Det finns många frågor som behöver få sina svar och det gäller att vara med från start för att inte hamna efter. Kanske för lagen, men framför allt för dig, för om du inte vill missa en sekund gäller det att vara på tå. Oavsett vilket lag du hejar på kan du se alla matcher i C More från första avsparken i april till sista slutsignalen i november. Nu kör vi!

Embedded content: https://youtu.be/ddmF0HqOtzk

Hela första omgången

Påskdagen, söndag 1 april
15.00 Hammarby IF - IK Sirius FK
15.00 BK Häcken - Kalmar FF
17.30 Östersunds FK - Djurgårdens IF
17.30 Trelleborgs FF - IFK Göteborg

Annandag påsk, måndag 2 april
15.00 IFK Norrköping FK - IF Brommapojkarna
15.00 AIK - Dalkurd FF
17.30 GIF Sundsvall - Örebro SK
17.30 IF Elfsborg - Malmö FF

Så ser du Allsvenskan

För att se alla matcher i Allsvenskan är det enda du behöver ett paket från C More. Om du skaffar det nu kan du även hinna se SHL-slutspelet i hockey under våren och dessutom all landslagsfotboll från sommarens FIFA Fotbolls-VM och höstens UEFA Nations League. Just nu betalar du mindre än halva priset de tre första månaderna.