Fotbollar, skor och snöbetäckt konstgräs.

I väntan på den allsvenska fotbollen

I vinter ger C More dig chansen att ladda upp med massor av försäsongsmatcher! Nu slipper du stå ute i kylan och frysa - eller åka till Dubai - för att följa ditt favoritlags förberedelser inför säsongen.

Den här vintern visar C More fler allsvenska försäsongsmatcher än någonsin. Där ingår diverse träningsmatcher från svenska arenor, men även små turneringar som Atlantic Cup och Dubai Cup, som är i full gång just nu med matcher fram till den 13 februari. Sen är det inte långt kvar till tävlingsmatcherna med Svenska Cupens gruppspel de tre efterföljande helgerna. Totalt visas ett 60-tal försäsongsmatcher på C Mores kanaler innan Allsvenskan drar igång.

Just nu finns det fina erbjudanden på paketen C More Sport och C More Max (med sport, film och serier) där du som ny kund bara betalar halva priset halva året! Då kan du följa hela försäsongen och därefter hela den allsvenska säsongen. Paketen är utan bindningstid, så det är bara att njuta så länge du har lust.

Dessutom kan du se de sista omgångarna av SHL och hela slutspelet när svenska mästarna i ishockey ska koras. Med C More Max får du också en massa film och serier, så du inte behöver sitta sysslolös mellan matcherna.

Visa fler nyheter

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter