För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fotbollar, skor och snöbetäckt konstgräs.

I väntan på den allsvenska fotbollen

I vinter ger C More dig chansen att ladda upp med massor av försäsongsmatcher! Nu slipper du stå ute i kylan och frysa - eller åka till Dubai - för att följa ditt favoritlags förberedelser inför säsongen.

Den här vintern visar C More fler allsvenska försäsongsmatcher än någonsin. Där ingår diverse träningsmatcher från svenska arenor, men även små turneringar som Atlantic Cup och Dubai Cup, som är i full gång just nu med matcher fram till den 13 februari. Sen är det inte långt kvar till tävlingsmatcherna med Svenska Cupens gruppspel de tre efterföljande helgerna. Totalt visas ett 60-tal försäsongsmatcher på C Mores kanaler innan Allsvenskan drar igång.

Just nu finns det fina erbjudanden på paketen C More Sport och C More Max (med sport, film och serier) där du som ny kund bara betalar halva priset halva året! Då kan du följa hela försäsongen och därefter hela den allsvenska säsongen. Paketen är utan bindningstid, så det är bara att njuta så länge du har lust.

Dessutom kan du se de sista omgångarna av SHL och hela slutspelet när svenska mästarna i ishockey ska koras. Med C More Max får du också en massa film och serier, så du inte behöver sitta sysslolös mellan matcherna.

Visa fler nyheter

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter