För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Fotbollar, skor och snöbetäckt konstgräs.

I väntan på den allsvenska fotbollen

I vinter ger C More dig chansen att ladda upp med massor av försäsongsmatcher! Nu slipper du stå ute i kylan och frysa - eller åka till Dubai - för att följa ditt favoritlags förberedelser inför säsongen.

Den här vintern visar C More fler allsvenska försäsongsmatcher än någonsin. Där ingår diverse träningsmatcher från svenska arenor, men även små turneringar som Atlantic Cup och Dubai Cup, som är i full gång just nu med matcher fram till den 13 februari. Sen är det inte långt kvar till tävlingsmatcherna med Svenska Cupens gruppspel de tre efterföljande helgerna. Totalt visas ett 60-tal försäsongsmatcher på C Mores kanaler innan Allsvenskan drar igång.

Just nu finns det fina erbjudanden på paketen C More Sport och C More Max (med sport, film och serier) där du som ny kund bara betalar halva priset halva året! Då kan du följa hela försäsongen och därefter hela den allsvenska säsongen. Paketen är utan bindningstid, så det är bara att njuta så länge du har lust.

Dessutom kan du se de sista omgångarna av SHL och hela slutspelet när svenska mästarna i ishockey ska koras. Med C More Max får du också en massa film och serier, så du inte behöver sitta sysslolös mellan matcherna.

Uppdaterat 2 november 2016:
Abonnemangen hos C More har bytt namn. Nu heter de C More Sport och C More Sport, Film & Serier.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer