För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Independence day: Återkomsten

Independence day: Återkomsten

Efter 20 år av väntan är den äntligen här! Den 7 november har uppföljaren till Independence day från 1996 premiär i Play & Film i TiVo.

För att skydda jorden har världens länder tillsammans använt sig av tekniken utomjordingarna lämnade efter sig vid deras senaste besök. Men inga förberedelser är tillräckliga när utomjordingarna kommer tillbaka med avancerad och otrolig styrka. Nu står hoppet till några få män och kvinnors uppfinningsförmåga, för att planeten inte ska drabbas av total förstörelse.

Roland Emmerich är tillbaka som regissör och i rollerna ser vi bland andra Liam Hemsworth, Bill Pullman, Jeff Goldblum och Viveca A. Fox.

Så ser du Independence day: Återkomsten

Filmen hittar du i Play & Film under "Premiärer" och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer