Jack Sparrow är tillbaka!

Nu finns den femte äventyrsfilmen i serien att hyra i Play & Film i TiVo. I Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge följer flera av karaktärerna från de äldre filmerna med – till exempel den ikoniska kapten Jack Sparrow, som spelas av Johnny Depp.
©2017 Disney

Kapten Jack Sparrow är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge är uppföljaren till I främmande farvatten och den är regisserad av den norska duon Joachim Rønning och Espen Sandberg och producerad av Jerry Bruckheimer. I filmen hittar vi även Javier Bardem. Geoffrey Rush, Kevin R. McNally och Orlando Bloom som återkommer i samma roller som tidigare.

Embedded content: https://youtu.be/b5PwbV6IDXs

Så ser du filmen

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge finns att hyra under ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. HD-versionen kostar 49 kr och när du hyr den kan du titta på den närsomhelst under 48 timmar.

Om Play & Film i TiVo

Med Play & Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du hyrfilm, reklamfria program och serier i hela säsonger. Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande playtjänst. Du kan också köpa till vissa playtjänster som tillvalstjänst.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Fjärrkontroll TiVo transparent

För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.