Jag älskar dig - en skilsmässokomedi

I Play & Film kan du nu hyra den här varma komedin om kärlek och förälskelse och om att våga kasta sig ut i livet. Men hur dejtar man efter 45?

Filmen "Jag älskar dig - en skilsmässokomedi" handlar om det gifta paret Marianne och Gustaf som bor på Östermalm i Stockholm. Efter ett alldeles för långt äktenskap, bestämmer sig Marianne för att separera på prov och kastar sig ut i singellivet och Gustaf inleder en relation med ett yngre cykelbud.

Medan Marianne tar för sig som singel, står Gustaf helt oförstående inför förändringen och i sin förvirring fattar han ett helt irrationellt karriärbeslut: han säger upp sig för att skriva lyrik. Spänningarna stiger mellan föräldrar, barn och vänner. Vad är det som händer?

I huvudrollen som Marianne ser vi Christine Meltzer och den andra huvudrollen, advokaten Gustaf, spelas av Björn Kjellman. I övriga ledande roller syns bland andra Sven-Bertil Taube och Nour El Refai.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/Qsk_82lMxEA

Så ser du filmen

Du hittar filmen under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. Det är enkelt att hyra film i TiVo! Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.