Jägarna är tillbaka - som serie på C More

Nu ser vi återigen Rolf Lassgård i huvudrollen som polisen Erik som vänder hem till den norrländska landsbygden. Serien Jägarna är en fortsättning på filmerna med samma namn och du ser den nu i playbiblioteket från C More.

Se serien Jägarna

När historien tar vid har Erik slutat som polis efter interna stridigheter inom kåren och helt isolerat sig på den norrländska landsbygden, tillsammans med sin trofasta hund Bella. Han blir motvilligt indragen i polisens arbete när han ska hjälpa den lokala gruventreprenören Markus (Pelle Heikkilä) att få bukt med attentat från gruvans meningsmotståndare.

Det som börjar som ett ofarligt privatspanande mot en attentatsman tar en obehaglig vändning när Erik förstår att Markus döljer något bakom den polerade fasaden. I övriga roller ses bland andra Annika Nordin och Johan Marenius Nordahl.

Embedded content: https://youtu.be/4_8U-1xcjPY

Så ser du Jägarna

Med ett abonnemang hos C More kan du se Jägarna både i din tv och var du vill i hela EU med Com Hem Play. Premiären är den 14 november 21.00 på kanalen C More First. Så här gör du för att se serien när du vill:

  • I din Tv Hub: Under hem -> Rekommenderade serier eller under Playbibliotek -> C More.
  • I Com Hem Play: Under Playbibliotek -> C More -> Serier
  • I din TiVo-box: Play&Film -> Playtjänster -> Cmore -> Serier

Mera Jägarna

Kanske behöver du friska upp minnet och se filmerna igen, innan du sätter tänderna i tv-serien? Om du har ett abonnemang hos C More och vill se den första filmen om Erik Bäckström, kan du se Jägarna i Com Hem Play. Den andra filmen, Jägarna 2, finns också i Com Hem Play.