För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Jennifer Beals söker liv efter döden i TNT:s nya serie Proof

Är döden verkligen slutet, eller finns det något bortom? Den 7 september är det Sverigepremiär för TNT:s nya orginalserie Proof, med Golden Globe-nominerade Jennifer Beals (The L Word, Flashdance) i huvudrollen.

Är döden verkligen slutet, eller finns det något bortom? Den 7 september är det Sverigepremiär för TNT:s nya orginalserie Proof, med Golden Globe-nominerade Jennifer Beals (The L Word, Flashdance) i huvudrollen.

Nytt mystiskt drama exklusivt på TNT

Proof är först ut av en rad nya amerikanska draman som kommer exklusivt till TNT i höst.
I rollistan ser vi även bland andra Matthew Modine (And the Band Played On, Weeds) och David Sutcliffe (Private Practice, Gilmore Girls). Exekutiv producent för serien är Emmy-vinnaren Kyra Sedgwick (TNT:s The Closer).

Sökandet efter svaret på vad som händer efter döden

I serien Proof, spelar Jennifer Beals läkaren Carolyn Tyler, som nyligen förlorat sin tonårige son, skilt sig från sin man Len Barliss (Sutcliffe) och som kämpar med relationen till sin dotter som glider ifrån henne allt mer. Carolyn övertalas av Ivan Turing (Modine), en cancerdrabbad tech-miljardär att undersöka reinkarnation, nära-döden-upplevelser, hemsökning och andra fenomen. Detta för att hitta bevis för att det finns liv efter döden.
Det är både en upptäcksresa för att försöka finna svaret på en av mänsklighetens största mysterier och en känslomässig resa för Carolyn, som hoppas finna svar i relation till sin bortgångne son.
Proof har Sverigepremiär den 7 September kl. 21.55, exklusivt på TNT.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer