För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Jennifer Beals söker liv efter döden i TNT:s nya serie Proof

Är döden verkligen slutet, eller finns det något bortom? Den 7 september är det Sverigepremiär för TNT:s nya orginalserie Proof, med Golden Globe-nominerade Jennifer Beals (The L Word, Flashdance) i huvudrollen.

Är döden verkligen slutet, eller finns det något bortom? Den 7 september är det Sverigepremiär för TNT:s nya orginalserie Proof, med Golden Globe-nominerade Jennifer Beals (The L Word, Flashdance) i huvudrollen.

Nytt mystiskt drama exklusivt på TNT

Proof är först ut av en rad nya amerikanska draman som kommer exklusivt till TNT i höst.
I rollistan ser vi även bland andra Matthew Modine (And the Band Played On, Weeds) och David Sutcliffe (Private Practice, Gilmore Girls). Exekutiv producent för serien är Emmy-vinnaren Kyra Sedgwick (TNT:s The Closer).

Sökandet efter svaret på vad som händer efter döden

I serien Proof, spelar Jennifer Beals läkaren Carolyn Tyler, som nyligen förlorat sin tonårige son, skilt sig från sin man Len Barliss (Sutcliffe) och som kämpar med relationen till sin dotter som glider ifrån henne allt mer. Carolyn övertalas av Ivan Turing (Modine), en cancerdrabbad tech-miljardär att undersöka reinkarnation, nära-döden-upplevelser, hemsökning och andra fenomen. Detta för att hitta bevis för att det finns liv efter döden.
Det är både en upptäcksresa för att försöka finna svaret på en av mänsklighetens största mysterier och en känslomässig resa för Carolyn, som hoppas finna svar i relation till sin bortgångne son.
Proof har Sverigepremiär den 7 September kl. 21.55, exklusivt på TNT.

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter