Cartoon Network firar jul i november

För tionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. Under 1-24 november kan du se avsnitt av Äventyrsdags varje dag kl 16.00 och tävla om högvis med julklappar varje dag.

Nu är det jul i november och i år är det juligare än någonsin! Under 1-24 november kan du se nya avsnitt av Äventyrsdags varje dag kl 16.00 och tävla om högvis med julklappar varje dag. Tävlingen börjar den 1 november men du kan anmäla dig redan nu på Cartoon Networks hemsida.

Jul i november

För tionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. Cartoon Network firar jul den 1-24 november med en stor tävling och nya avsnitt av Äventyrsdags varje dag kl. 16.00. I år kan du vinna priser varje dag OCH ett finalpris som är en kundvagn fylld med julklappar värde 10 000 kr. Dessutom blir du hämtad av Finn och Jake om du vinner. Den bästa julen börjar i november på CN!

För att ta reda på hur du deltar i tävlingen om julklappar för 10 000 kr besök hemsidan:
www.cartoonnetwork.se/julinovember

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter