För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Cartoon Network firar jul i november

För tionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. Under 1-24 november kan du se avsnitt av Äventyrsdags varje dag kl 16.00 och tävla om högvis med julklappar varje dag.

Nu är det jul i november och i år är det juligare än någonsin! Under 1-24 november kan du se nya avsnitt av Äventyrsdags varje dag kl 16.00 och tävla om högvis med julklappar varje dag. Tävlingen börjar den 1 november men du kan anmäla dig redan nu på Cartoon Networks hemsida.

Jul i november

För tionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. Cartoon Network firar jul den 1-24 november med en stor tävling och nya avsnitt av Äventyrsdags varje dag kl. 16.00. I år kan du vinna priser varje dag OCH ett finalpris som är en kundvagn fylld med julklappar värde 10 000 kr. Dessutom blir du hämtad av Finn och Jake om du vinner. Den bästa julen börjar i november på CN!

För att ta reda på hur du deltar i tävlingen om julklappar för 10 000 kr besök hemsidan:
www.cartoonnetwork.se/julinovember

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter