Jurassic World: Fallen Kingdom

Det är äntligen hyrfilmspremiär för det episka actionäventyret Jurassic World: Fallen Kingdom!
© 2018 Universal Studios and Amblin Entertainment, Inc. All Rights Reserved

Tre år har gått tre sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv återvänder Owen (Chris Pratt) och Claire (Bryce Dallas Howard) för att rädda de återstående dinosaurierna från utrotning. Väl på ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Jurassic World: Fallen Kingdom, är den andra filmen i det välkända succe-franschiset Jurassic World och den femte delen av Jurassic Park-serien. Förutom Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återser vi Jeff Goldblum i rollen som Dr. Ian Malcolm. Filmens regissör är J.A. Bayona (Barnhemmet).

Hyr Jurassic World: Fallen Kingdom i Com Hem Play.

Du som inte får nog av skräcködlor och svindlande äventyr, fortsätt att läsa!

Jurassic World (2015)

Tjugotvå år efter händelserna på Jurassic Park finns det nu åter en fungerande nöjespark. Men sviktande besöksantal driver forskarna att driva forskningen med genetik längre och en ny attraktion introduceras. Jurassic World är första delen i det nya franschiset Jurassic World.

Hyr Jurassic World i Com Hem Play.

Fler Jurassic Park-filmer:

Jurassic Park (1993)

Ett företag har lyckats framställa utdöda dinosaurier ur ett uråldrigt DNA på en ö som heter Isla Nublar. En park vid namn Jurassic Park ska öppnas på ön, men först bjuder ägaren dit tre dinosaurieexperter. De får åka på en rundtur i parken, men på vägen tillbaka bryts strömmen till elstängslen och de attackeras av en tyrannosaurus rex. En ursinnig kamp på liv och död inleds. Regisserad av Steven Spielberg blev ”Jurassic Park” en av de mest sedda biofilmen genom tiderna.

Hyr The Lost World - Jurassic Park i Com Hem Play.

The Lost World - Jurassic Park (1997)

Fyra år efter katastrofen reser två forskningsgrupper till ön där dinosaurierna blev uppfödda innan de skeppades till Jurassic Park. Sedan katastrofen har djuren lämnats ensamma utan inblandning av människor. De två expeditionerna blir strandsatta och måste slå sig samman för att komma hem igen. Men snart inser de att den förlorade världen hyser hungriga jägare och det blir en större utmaning än de anat.

Hyr The Lost World - Jurassic Park i Com Hem Play.

Jurassic Park III (2001)

Äventyret tar fart på allvar när den berömde paleontologen dr Alan Grant går med på att följa med en rik äventyrare och dennes hustru på en flygtur runt Isla Sorna, InGens tidigare avelspark för förhistoriska djur. Men efter en våldsam kraschlandning upptäcker dr Grant att hans värdar inte är vad de har gett sig ut för att vara, och att öns ursprungliga invånare är smartare, snabbare och mer vildsinta än han någonsin kunnat tro...

Hyr Jurassic Park III i Com Hem Play.

Så ser du filmen Jurassic World: Fallen Kingdom

• I din Tv-hub: Under hem -> Premiärer
• I Com Hem Play: Under Butik -> Premiärer
• I din TiVo-box: Under Play & Film -> Premiärer