Kan Barca vända det här?

Efter Barcelonas brakförlust på bortaplan mot Paris Saint-Germain måste katalanerna göra en kolossal kraftansträngning på Camp Nou i returmötet.
Foto: Francois Mori AP/TT

Det är dags för åttondelarnas returmöten i Champions League. I veckan spelas fyra matcher med olika förutsättningar för de inblandade lagen.

På tisdagen ska Napoli försöka komma tillbaka från förlusten med 3-1 i det första mötet med Real Madrid. Med ett viktigt bortamål i bagaget är det en tuff men kanske inte helt omöjlig uppgift att gå vidare, inför ett förmodat kokande Stadio San Paolo i Neapel.

Klart värre ser det ut för Arsenal, som gjorde bort sig i Tyskland och måste vända 1-5 mot Bayern München. Det ska till ett mirakel av bibliska mått för att det ska gå vägen för Londonlaget, som har förtvivlat svårt att ta sig förbi åttondelsfinalerna i Champions League.

På onsdagen är det Barcelonas tur att åstadkomma mirakel, när laget ska ta in svidande 4-0 från förlusten i Paris mot PSG. Men om det är något lag som ska kunna göra det, är det kanske ändå Barca. Det brukar gå undan på Camp Nou när hemmalaget får luft under vingarna.

Det jämnaste mötet i veckan är mellan Borussia Dortmund och Benfica. Här har det portugisiska bortalaget en knapp 1-0-seger med sig till Tyskland, men det är en skört resultat att luta sig mot. Victor Nilsson Lindelöf behöver stå för en ny defensiv stormatch för att bemästra de gulsvarta anfallsvågorna.

Du ser alla matcherna på Viasats kanaler

7 mars

Arsenal - Bayern München 20.45 på Viasat Fotboll HD (kanalplats 111)
Napoli - Real Madrid 20.45 på Viasat Sport Premium HD (kanalplats 145)

8 mars

Barcelona - Paris SG på TV3 HD (kanalplats 23)
Borussia Dortmund - Benfica på Viasat Sport Premium HD (kanalplats 145)

Så ser du Viasats kanaler

För att se Viasat Fotboll och Viasat Sport Premium behöver du något av paketen Viasat Sport eller Viasat Film & Sport. För att se TV3 HD behöver du något av våra tv-abonnemang TV Silver eller TV Guld. Om du av någon anledning inte kan se HD-kanaler, visas Barcelona-Paris SG även på TV3 på kanalplats 3.