För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Köp din iPad via Com Hem - betala på månadsfakturan

Få ut mer av Com Hem med en iPad

Med en surfplatta kan du bekvämt surfa och kolla på playtjänster var du vill. Nu kan du som är kund hos Com Hem köpa en iPad och betala enkelt via månadsfakturan.

Har du bredband från Com Hem så har du snabb och stabil tillgång till internet och alla de tjänster som finns där. Och har du ett tv-abonnemang så har du tillgång till Sveriges största utbud av tv och playtjänster.

Bredband eller tv, eller både och. Nu kan du som är kund hos Com Hem köpa en iPad som gör att du får ännu större nytta av dina tjänster. Betalningen sköts enkelt och smidigt via din vanliga månadsfaktura.

Com Hem Play ingår i alla tv-abonnemang

Med en surfplatta och Com Hem Play-appen får du maximal nytta av våra playtjänster.

Med Com Hem Play tittar du var du vill …

Ladda bara ner Com Hem Play-appen till din surfplatta (eller mobil) så kan du se kanalerna i ditt abonnemang var du än är i Sverige.

… och när du vill

Du får också tillgång till alla playtjänster som ingår i ditt abonnemang. Du kan också starta om de flesta programmen upp till sju dagar bakåt, så du behöver inte tänka på tv-tider.

Sträcktitta på serier

I TV Guld ingår playtjänsterna Cirkus och ABC Studios. Tillsammans med Com Hem Play gör det att du alltid har med dig underhållning för flera timmar – eller dagar!

Playtjänsterna Cirkus och ABC Studios går också att köpa som tillval till våra andra abonnemang. Vill du ha ännu mer serier och filmer i din surfplatta, då har vi också abonnemang från C More och Viasat.

Även med Airplay

En surfplatta är bekväm att använda och ta med sig, men för bästa tv-upplevelse är det inget som slår en stor tv-skärm. Eftersom Com Hem Play-appen stöder Airplay är det enkelt. Det enda som behövs är en Apple TV och en tv-skärm. Hos dig eller var än du befinner dig inom Sveriges gränser.

Köp din iPad hos Com Hem

Nu erbjuder vi dig som är kund hos oss att köpa en iPad Air 2 32 GB med WiFi, för endast 179 kr/mån i 24 månader. Kostnaden för din iPad läggs på din vanliga månadsfaktura och du betalar ingen ränta för avbetalningen.

Beställ din iPad så här:

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer