För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Välj bland titlar som The Conjuring 2, uppföljaren där vi får följa ytterligare ett verkligt fall ur de världsberömda demonologerna Ed och Lorraine Warrens arkiv, Crimson Peak, där en främling stjäl en ung kvinnas hjärta och sveper henne bort till ett mystiskt hus på ett berg av blodröd lera och House at the end of the street om en mor och en dotter som flyttar till en ny stad och blir grannar med ett hus där en ung flicka mördade sina föräldrar.

Sen finns det en massa andra kusliga titlar i temat Halloween som du hittar i Play & Film. Det är bara att gå dit och låta dig förskräckas.

Något för barnen

När familjens små monster har busat färdigt och kommit hem med en stor säck med godis, kan det vara lämpligt med någon mer barnvänlig film. Kanske Hotell Transylvanien, där greve Dracula bjuder in till till kalas på dotterns hundraartonde födelsedag, Alice i Underlandet med rejält med spänning för Alice som försvinner in i ett kaninhål eller Spooky Buddies: Valpgänget och spökhunden som är ett lite kusligt men också väldigt roligt äventyr med valpgänget.

De här filmerna - och jättemånga fler - hittar du i temat "Halloween för barn", som också finns i Play & Film.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen - knappen Play & Film hittar du mitt på den - och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer