Glada Sverigegrabbar firar

Kvalfylld fotbollshelg

Det är EM-kvalvecka! För Sveriges del gäller det att ta tre viktiga poäng mot Montenegro på Friends Arena i Solna. Matchen spelas 20.45 söndagen den 14 juni och sänds i Kanal 5 men det finns fler höjdpunkter under helgen.

Det är EM-kvalvecka! För Sveriges del gäller det att ta tre viktiga poäng mot Montenegro på Friends Arena i Solna. Matchen spelas 20.45 söndagen den 14 juni och sänds i Kanal 5 men det finns fler höjdpunkter under helgen.

Redan på fredagkvällen är det toppmöte i Kroatien, där hemmalaget möter Italien klockan 20.45 i Eurosport 2. Samtidigt kan du i Kanal 9 se hur det går för Lars Lagerbäcks Island i gruppfinalen(?) mot obesegrade Tjeckien.

Under lördagen kan du börja EM-kvalkvällen med Irland-Skottland klockan 18.00 i en klassisk batalj på de brittiska öarna. I den oerhört jämna gruppen är det krig om varje poäng och matchen visas i Eurosport 2. Därefter kan du se Danmark ta emot Serbien som haft en riktig tung start i kvalet och nu är piskade till revansch för 1-3 i hemmamötet. Danmark-Serbien visas i Kanal 9 klockan 20.45.

På söndagen är det så äntligen dags för matcherna i Sveriges grupp! Gruppen med stort G. Först ut är Ryssland-Österrike klockan 18.00 i Eurosport 2 och direkt efteråt kan du byta till Kanal 5 för att se Sverige-Montenegro som startar 20.45. Efter 0-0 mot Norge i genrepet i måndags finns en klar förbättringspotential för de blågula och det lär bli en helt annan fokusering när det står betydelsefulla poäng på spel mot Montenegro. Det är av yttersta vikt att inte halka efter i kampen om de översta platserna i gruppens tabell.

Kanal 5 ingår i alla våra tv-abonnemang, men vill du ha HD-versionen behöver du TiVo Max eller köpa kanalen som tillvalskanal. Eurosport 2 och Eurosport 2 HD ingår i abonnemangen TiVo Max och TiVo Plus och kan också köpas som tillvalskanaler. Kanal 9 ingår i alla våra abonnemang.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter