För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Glada Sverigegrabbar firar

Kvalfylld fotbollshelg

Det är EM-kvalvecka! För Sveriges del gäller det att ta tre viktiga poäng mot Montenegro på Friends Arena i Solna. Matchen spelas 20.45 söndagen den 14 juni och sänds i Kanal 5 men det finns fler höjdpunkter under helgen.

Det är EM-kvalvecka! För Sveriges del gäller det att ta tre viktiga poäng mot Montenegro på Friends Arena i Solna. Matchen spelas 20.45 söndagen den 14 juni och sänds i Kanal 5 men det finns fler höjdpunkter under helgen.

Redan på fredagkvällen är det toppmöte i Kroatien, där hemmalaget möter Italien klockan 20.45 i Eurosport 2. Samtidigt kan du i Kanal 9 se hur det går för Lars Lagerbäcks Island i gruppfinalen(?) mot obesegrade Tjeckien.

Under lördagen kan du börja EM-kvalkvällen med Irland-Skottland klockan 18.00 i en klassisk batalj på de brittiska öarna. I den oerhört jämna gruppen är det krig om varje poäng och matchen visas i Eurosport 2. Därefter kan du se Danmark ta emot Serbien som haft en riktig tung start i kvalet och nu är piskade till revansch för 1-3 i hemmamötet. Danmark-Serbien visas i Kanal 9 klockan 20.45.

På söndagen är det så äntligen dags för matcherna i Sveriges grupp! Gruppen med stort G. Först ut är Ryssland-Österrike klockan 18.00 i Eurosport 2 och direkt efteråt kan du byta till Kanal 5 för att se Sverige-Montenegro som startar 20.45. Efter 0-0 mot Norge i genrepet i måndags finns en klar förbättringspotential för de blågula och det lär bli en helt annan fokusering när det står betydelsefulla poäng på spel mot Montenegro. Det är av yttersta vikt att inte halka efter i kampen om de översta platserna i gruppens tabell.

Kanal 5 ingår i alla våra tv-abonnemang, men vill du ha HD-versionen behöver du TiVo Max eller köpa kanalen som tillvalskanal. Eurosport 2 och Eurosport 2 HD ingår i abonnemangen TiVo Max och TiVo Plus och kan också köpas som tillvalskanaler. Kanal 9 ingår i alla våra abonnemang.

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter