La Liga, Serie A och MLS - nu på C More

Messi, Ronaldo, Zlatan... dessa är bara några av alla superstjärnor som spelar i de spanska, italienska och nordamerikanska fotbollsligorna. Från och med nu ser du dem alla på C More.
Se La Liga, Serie A och MLS på C More

Det betyder nu att du kan se toppfotboll från både Sverige (Allsvenskan och Superettan) samt två av de ledande europeiska ligorna, plus nordamerikanska MLS, inom samma tillvalspaket - C More Stor eller C More Premium. Ett stort antal matcher kommer dessutom sändas på Sportkanalen HD, som ingår i TV Silver och TV Guld.

Den gångna säsongen har dessa ligor visats i streamingtjänsten Strive. För att underlätta för nuvarande Strive-kunder kommer La Liga, Serie A och MLS under en kort övergångsperiod att sändas på både Strive och C More.

Missa inte en match

Just nu har vi erbjudande på C More Stor och C More Premium. För endast 199 kr/mån i tre månader får du tillgång till alla matcher i de tre ligorna, samt ett stort utbud av serier och toppfilmer.

När du väljer C More ingår alltid C Mores streamingtjänst, cmore.se och C More-appen, kostnadsfritt på alla dina enheter.

Läs mer och beställ:

C More Stor - 199 kr/mån i tre mån. Därefter 399 kr/mån. Bindningstid 12 mån.
C More Premium - 199 kr/mån i tre mån. Därefter 499 kr/mån. Bindningstid 12 mån

Embedded content: https://youtu.be/wRAO7tV8tN4