För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär på Horrible Bosses 2

Ladda inför premiären av Horrible Bosses 2

Inför premiären av Horrible Bosses 2 den 27 april i TiVo kan du ladda upp med en kostnadsfri kortfilm med humoreliten ur filmen. Dessutom kan du ända fram till den 6 maj hyra föregångaren för endast 9 kronor!

Inför premiären av Horrible Bosses 2 den 27 april i TiVo kan du ladda upp med en kostnadsfri kortfilm med humoreliten ur filmen. Dessutom kan du ända fram till den 6 maj hyra föregångaren för endast 9 kronor! Du hittar kortfilmen, föregångaren Horrible Bosses 1 samt Horrible Bosses 2 (så fort den har haft premiär) i mappen Horrible Bosses i Play & Filmbutik i TiVo.

I kortfilmen Horrible Bosses 2: Endless Laughter Guaranteed Featurette får du ta del av exklusiva scener med skådespelarna ur filmen. Med flugan på väggen-perspektiv får du se när komiker och skådespelare som Jason Sudeikis, Charlie Day, Jason Bateman, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz och regissören Sean Anders brainstormar. Det är en unik inblick i hur de jobbar, improviserar och skapar oemotståndlig humor.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter