Premiär på Horrible Bosses 2

Ladda inför premiären av Horrible Bosses 2

Inför premiären av Horrible Bosses 2 den 27 april i TiVo kan du ladda upp med en kostnadsfri kortfilm med humoreliten ur filmen. Dessutom kan du ända fram till den 6 maj hyra föregångaren för endast 9 kronor!

Inför premiären av Horrible Bosses 2 den 27 april i TiVo kan du ladda upp med en kostnadsfri kortfilm med humoreliten ur filmen. Dessutom kan du ända fram till den 6 maj hyra föregångaren för endast 9 kronor! Du hittar kortfilmen, föregångaren Horrible Bosses 1 samt Horrible Bosses 2 (så fort den har haft premiär) i mappen Horrible Bosses i Play & Filmbutik i TiVo.

I kortfilmen Horrible Bosses 2: Endless Laughter Guaranteed Featurette får du ta del av exklusiva scener med skådespelarna ur filmen. Med flugan på väggen-perspektiv får du se när komiker och skådespelare som Jason Sudeikis, Charlie Day, Jason Bateman, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz och regissören Sean Anders brainstormar. Det är en unik inblick i hur de jobbar, improviserar och skapar oemotståndlig humor.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter