Ladda inför premiären av Solsidan

De omåttligt populära familjerna gör äntligen entré på bioduken! Lagom till biopremiären av filmen Solsidan kan du ladda upp med alla säsonger från SF Anytime

Serien Solsidan behöver kanske ingen närmare presentation, men om du händelsvis har missat den så utspelar den sig i bostadsområdet med samma namn, som ligger i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Serien kretsar kring de två paren Alex (Felix Herngren) och Anna (Mia Skäringar) samt Fredde (Johan Rheborg) och Mickan (Josephine Bornebusch). Den inte helt obetydliga birollen Ove Sundberg spelas av Henrik Dorsin.

Med ett mycket stort mått av humor tar serien upp de problem och utmaningar som uppstår i livet mellan 25 och 45 – familjebildning, det sociala umgänget, singelliv, småbarnsliv, svärföräldrar och slitningarna mellan karriär och familjeliv.

Nu kan du hyra alla avsnitt

Lagom till premiären av biofilmen så finns alla fem säsonger av serien att hyra i din TiVo-box. Du hittar dem i Play & Film under Hela säsonger.

Så hyr du film och serier i TiVo

Det är enkelt att hyra film och serier i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Det du hyr är tillgängligt i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film eller serie du väljer.

För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Fjärrkontroll TiVo transparent

För att hyra film och serier i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.