Längtan är över – Poldark är tillbaka!

Snart är det återigen dags för en ny säsong av den brittiska serien Poldark på SVT. Innan den tredje säsongen startar kan du passa på och se de två första i playtjänsten Cirkus!
Se de två första säsongerna av Poldark på Cirkus
Poldark

Missade du de första två säsongerna av det spännande brittiskt kostymdramat eller behöver du bara en påminnelse om vad som hände? Stremama säsong ett och två av Poldark så du är helt uppdaterad när den tredje säsongen startar!

För dig som inte sett Poldark än

Serien börjar i slutet av 1700-talet, då Ross Poldark återvänder från det amerikanska inbördeskriget till sitt hem i Cornwall. När han kommer tillbaka så får han reda på att hans far har dött, att familjens egendom har blivit kraftigt skuldsatt och att hans ungdomskärlek Elizabeth har förlovat sig med hans kusin.

En dag när han besöker staden så träffar han på den unga Demelza, utklädd till pojke. När han får reda på att hennes far slår henne så erbjuder han henne husrum och ett arbete som kökspiga. Han försöker sedan hjälpa sin fars hyresgäster och byns invånare genom att driva de gruvor han ärvt.

Så ser du Poldark

Har du något av våra abonnemang TV Silver eller TV Guld så ingår playtjänsten Cirkus. Då kan du se Poldark både i din tv och i Com Hem Play. Med Com Hem Play ser du serien när du vill och var du vill. Faktiskt inom hela EU!

Streama Poldark från Com Hem Play