Se Lasse Hallströms A dog's purpose

Se den roliga och inspirerande dramakomedin om en hängiven hund som återföds fyra gånger i olika skepnader med olika ägare från 1961 till idag. En biosuccé i USA regisserad av Lasse Hallström.

Vad är egentligen meningen med ett hundliv? Det är något som golden retriever-valpen Bailey försöker komma på när han blir räddad av pojken Ethan. Genom ett långt liv lär Bailey sig att älska sin människa, men han får aldrig veta exakt vad hundlivet går ut på. Men det kommer fler chanser när Bailey gång på gång återföds som en ny valp.

Genom Baileys många liv börjar det så sakteliga gå upp för honom vad hans livs egentliga mening är där ute bland alla människor som saknar kärlek i sina liv – vid sidan av den eufori som bacon framkallar och insikten om varför det är så viktigt att nosa andra hundar i baken.

Damakomedin är baserad på bästsäljande boken med samma namn: A Dog’s purpose. Den är skriven av W. Bruce Cameron och låg i 52 veckor på New York Times bästsäljarlista, har översatts till 20 språk och publicerats i 29 olika länder. I filmens roller ser vi bland annat Dennis Quaid och Britt Robertson och Josh Gad har lånat ut sin röst till de olika hundarna.

Embedded content: https://youtu.be/GgV1E0ljeEk

Så ser du A dog's purpose

Du hittar filmen i temat "Topplista" under Film i Play & Film. Dit kommer du med knappen "Play & Film" mitt på fjärrkontrollen till din TiVo. Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och hyrkostnaden betalar du på nästa faktura från Com Hem. När du hyrt filmen är den tillgänglig i 48 timmar.