Dags för ny tävling

Vi alla minns 90-talets stora succéfilm med den gripande filmmusiken från bland annat Elton John. Nu finns Disneys nyversion av Lejonkungen äntligen att hyra i vår filmbutik. Det firar vi med att tävla ut fina Lejonkungen-gosedjur!

Handling

Disneys Lejonkungen, regisserad av Jon Favreau, tar oss med till den afrikanska savannen, där en blivande kung föds. Simba högaktar sin far, kung Mufasa, och tar sitt eget kungliga öde till sitt hjärta. Men alla i riket välkomnar inte den nya lejonunges ankomst. Scar, Mufasas bror – och den förre tronarvingen – har egna planer.

Kampen om Lejonklippan härjas av svek, tragedi och dramatik, vilket slutligen driver Simba på flykt. Med hjälp av ett par lustiga, nyfunna vänner måste Simba komma underfund med hur han ska växa upp och ta tillbaka det som rättmätigt är hans. Disneys Lejonkungen använder banbrytande filmteknik för att på ett helt nytt sätt ge liv åt klassiska karaktärer.

Hyr Disneys Lejonkungen i Comhem Play, välj mellan svenskt eller engelskt tal.

Om tävlingen

Tävla genom att svara på frågan och motivera varför just du ska vinna. Två lyckliga vinnare får varsitt Lejonkungen-gosedjur:

  • 1a pris: Pumbaa (värde £19,99 – ca 299 kr)
  • 2a pris: Timon (värde £16 – ca 219 kr)

Vinster-Lejonkungen-Timon Pumbaa

Tävlingen är avslutad

Tävlingen avslutades den 15 december och vinnarna blir kontaktade senast 17 december. Håll gärna utkik här för fler tävlingar med nya spännande vinster!