För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Looney Tunes tjuvstartar julen

För nionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. Under 1-24 november kan du se Looney Tunes varje dag klockan 17.30 och tävla om högvis med julklappar varje dag.

Nu är det jul i november och i år är det juligare än någonsin! Under 1-24 november kan du se Looney Tunes varje dag klockan 17.30 och tävla om högvis med julklappar varje dag. Tävlingen börjar den 2 november, men du kan anmäla dig redan nu på Cartoon Networks hemsida.

Jul i november

För nionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. I år är Snurresprätt, Daffy Anka och de andra klassiska karaktärerna i Looney Tunes värdar för jul i november på kanalen.
Varje dag kl 17.30 i november visar Cartoon Network ett helt nytt avsnitt med Looney Tunes-gänget. I varje Looney Tunes-avsnitt visas en ledtråd till jultävlingen som finns på Cartoon Networks hemsida www.cartoonnetwork.se/julinovember. I tävlingen lottas julklappar ut varje dag. Hjälp att finna rätt ledtråd i programmet kan även hittas i kanalens julkalender som kan hämtas gratis på alla BR Leksaker-butiker.
Varje dag, från den 1 till den 24 november, dras en vinnare. Cartoon Networks julklappssäck växer varje dag och på julaftonskvällen (24 november) kommer säcken att innehålla över 60 julklappar. Bakom klapparna finns välkända leksakstillverkare som BR Leksaker, LEGO, City of Friends och Hasbro. Jul i november är ett av Cartoon Networks mest populära evenemang och äger rum för nionde året i rad.
looney-data

The Looney Tunes Show

The Looney Tunes Show är en animerad serie som bygger på den klassiska Looney Tunes, älskad av både vuxna och barn världen över. Looney Tunes är en serie av cirka 500 amerikanska animerade kortfilmer som visades på biograferna under åren 1929 till 1969, samt enstaka filmer efter detta. Namnet har kommit att användas som en övergripande term för de figurer som medverkade i dessa filmer, däribland Snurre Sprätt och Daffy Anka.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter