För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Looney Tunes tjuvstartar julen

För nionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. Under 1-24 november kan du se Looney Tunes varje dag klockan 17.30 och tävla om högvis med julklappar varje dag.

Nu är det jul i november och i år är det juligare än någonsin! Under 1-24 november kan du se Looney Tunes varje dag klockan 17.30 och tävla om högvis med julklappar varje dag. Tävlingen börjar den 2 november, men du kan anmäla dig redan nu på Cartoon Networks hemsida.

Jul i november

För nionde året i rad börjar julen redan den 1 november på Cartoon Network. I år är Snurresprätt, Daffy Anka och de andra klassiska karaktärerna i Looney Tunes värdar för jul i november på kanalen.
Varje dag kl 17.30 i november visar Cartoon Network ett helt nytt avsnitt med Looney Tunes-gänget. I varje Looney Tunes-avsnitt visas en ledtråd till jultävlingen som finns på Cartoon Networks hemsida www.cartoonnetwork.se/julinovember. I tävlingen lottas julklappar ut varje dag. Hjälp att finna rätt ledtråd i programmet kan även hittas i kanalens julkalender som kan hämtas gratis på alla BR Leksaker-butiker.
Varje dag, från den 1 till den 24 november, dras en vinnare. Cartoon Networks julklappssäck växer varje dag och på julaftonskvällen (24 november) kommer säcken att innehålla över 60 julklappar. Bakom klapparna finns välkända leksakstillverkare som BR Leksaker, LEGO, City of Friends och Hasbro. Jul i november är ett av Cartoon Networks mest populära evenemang och äger rum för nionde året i rad.
looney-data

The Looney Tunes Show

The Looney Tunes Show är en animerad serie som bygger på den klassiska Looney Tunes, älskad av både vuxna och barn världen över. Looney Tunes är en serie av cirka 500 amerikanska animerade kortfilmer som visades på biograferna under åren 1929 till 1969, samt enstaka filmer efter detta. Namnet har kommit att användas som en övergripande term för de figurer som medverkade i dessa filmer, däribland Snurre Sprätt och Daffy Anka.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer