Månadens nya filmer och serier i Comhem Play+

Exklusiva serier som The Five av författaren Harlan Coben och den fransk-israeliska thrillerserien Possessions, nya säsonger av populära favoriter som Save Me Too och Search Party samt dokumentärserien Women Who Made History, är några av de premiärer som inleder våren på Comhem Play+.

Se Possessions i Comhem Play+.

Seriepremiärer

Exklusiv premiär av Possessions

Premiär 1:e mars på Comhem Play+

Possessions är en fransk-israelisk psykologisk thrillerserie skapad av Shachar Magen (Sirens) och regisserad av BAFTA-nominerade Thomas Vincent (Bodyguard). Serien visas i Sverige för första gången och finns exklusivt hos Comhem Play+ och handlar om Natalie, en ung fransk kvinna bosatt i Israel som anklagas för mordet på sin man natten till deras bröllop.

Se Possesions i Comhem Play

Exklusiv premiär av The Five

Premiär 1:e mars på Comhem Play+

Skapad av författaren Harlan Coben med manus av BAFTA och Emmy Award®-vinnande författaren Danny Brocklehurst. Missa inte brittiska thrillerserien The Five, om fyra 12-åriga vänner och försvinnandet av den enas 5-åriga bror. Nu, 20 år senare, har den försvunna pojkens DNA dykt upp på en brottsplats.

Se The Five i Comhem Play

Övriga serietips

Search Party - Ny säsong!

Säsong 4 tillgänglig 1:e mars på Comhem Play+

Nu finns nya säsongen av mörka komediserien Search Party, skapad av producenterna bakom Broad City. Serien kretsar kring fyra unga New York-bor som dras in i ett mysterium när en av deras gamla skolkamrater, Chantal, plötsligt försvinner. Kvartetten börjar gräva i fallet och efterforskningen leder dem till en dråplig händelse som ska komma att förändra deras liv för alltid.

Missa inte de tre första säsongerna av Search Party som också finns tillgängliga på Comhem Play+.

Se Search Party i Comhem Play

Save Me Too - Ny säsong!

Säsong 2 tillgänglig 18:e mars på Comhem Play+

Nelly, en karismatisk kvinnotjusare från södra London, anklagas för att ha kidnappat dottern han inte visste att han hade. För att bevisa sin oskuld ger sig Nelly ut på en resa som kommer att förändra hans liv för alltid. Save Me Too är fortsättningen på den hyllade serien Save Me.

Women Who Made History – Ny exklusiv dokumentärserie!

Säsong 1 tillgänglig 3:e mars på Comhem Play+

Inför internationella kvinnodagen presenteras exklusivt dokumentärserien Women Who Made History. Från legendariska härskare som Catherine the Great, Queen Elizabeth och Cleopatra till modiga Joan of Arc och Sophie Scholl, ger denna serie en närmre titt på några av de ikoniska kvinnorna som format historien.

Filmtips i mars

Made in Italy

Premiär 1/3 på Comhem Play+

En bohemisk konstnär reser från London till Toscana, Italien med sin son för att rusta upp huset de ärvt av hans döda fru, samt arbeta på deras relation. Med bland andra Liam Neeson och Yolanda Kettle.

Blokhavn

Premiär 25/3 på Comhem Play+

Dansk animerad komedi. När det offentliggörs att den lokala skolan i Blokhavn ska stängas, så ger sig Ali och hans fem bästa vänner ut på en omöjlig räddningsaktion.

Så ser du allt spännande i Comhem Play+

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Comhem Play+. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Är du kund hos Com Hem, Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 89 kr/mån.

Har du TV Guld så ingår dessutom Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in och börja titta!

Gå till Comhem Play