05 APR 2024

Månadens streamingnyheter i april

Bland premiärerna i april ser vi valparna med superkrafter i PAW Patrol samt filmen om fyra vänner som tar sin bokklubb till Italien. Där emellan lite gott och blandat inom sci-fi, kriminal, reality, thriller och drama. Mycket nöje!

Filmpremiärer i april

PAW Patrol: Storfilmen (2023)

Barn, äventyr. Premiär 9 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Paw Patrol: Storfilmen
© 2024 Paramount Pictures.

När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter. När borgmästare Överdängare får höra talas om det rymmer han ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna.

Med: Kristen Bell, James Marsden, Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin

Book Club: The Next Chapter (2023)

Komedi. Premiär 18 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Book Club: The Next Chapter
© 2023 FIFTH SEASON, LLC. All Rights Reserved.

Book Club: The Next Chapter handlar om fyra bästa vänner som tar sin bokklubb till Italien och för att få uppleva den tjejresa de aldrig hade som unga. När saker går över styr och hemligheter avslöjas, förvandlas deras avkopplande semester till ett oförglömligt äventyr över hela landet.

Med: Diane Keaton, Jane Fonda och Candice Bergen

Gran Turismo

Drama. Premiär 19 april i Tele2 Play och Viaplay

Gran Turismo
© 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and TSG Entertainment II. All Rights Reserved.

Baserat på den otroliga sanna berättelsen om ett team av osannolika underdogs - en kämpande gamer, en misslyckad före detta racerförare och en motorsportchef - som tar sig an världens mest elitistiska sport.

Seriepremiärer i april

Van der Valk - säsong 1

Krim. Säsong 1 har premiär 4 april i Tele2 Play

Kommissarie Piet Van der Valk är en erfaren detektiv med en hälsosam nonchalans gentemot sina överordnade. Han trivs i sin egen kropp och har sett det mesta som staden kan kasta på honom.

Boat Story - säsong 1

Drama, thriller. Säsong 1 avsnitt 1-2 har premiär 5 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Därefter nya avsnitt varje vecka.

© Two Brothers Pictures & All3Media International.

Två panka främlingar råkar på en last med kokain i ett skeppsvrak. Efter att ha kommit överens om att sälja det och dela på pengarna blir de indragna i trubbel med polisen, maskerade torpeder och en välklädd gangster känd som "Skräddaren".

Star Trek: Discovery - säsong 5

Sci-Fi, äventyr. Premiär 5 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nya avsnitt varje vecka.

© 2017 CBS Corp. All Rights Reserved

Tio år före Kirk, Spock och Enterprise upptäcker USS Discovery nya världar och livsformer medan en officer från Starfleet lär sig att förstå allt främmande.

Svenska Truckers - säsong 9

Reality. Säsong 9 har premiär 15 april i Tele2 Play och Viaplay

© 2024 Viaplay Group

Vi följer yrkesförarna som jobbar dygnet runt med att leverera alla olika typer av gods genom landet – och att utföra viktiga samhällsinsatser som håller Sverige i rullning, från norr till söder.

A Gentleman in Moscow - säsong 1

Thriller, drama. Säsong 1 avsnitt 1-3 har premiär 18 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Därefter nya avsnitt varje vecka.

I Ryssland trotsar en fängslad greve det sovjetiska regimet för att finna kärlek, gemenskap och förlåtelse.

Allt och Eva

Drama. Premiär 21 april i Tele2 Play och Viaplay

© 2024 Viaplay Group

I "Allt och Eva" möter vi Eva som inte tror på kärlek. Hon har däremot bestämt sig för att skaffa barn på egen hand och åker till Köpenhamn för att få donerad sperma och väljer en öppen donator, Mads, som verkar perfekt.

Apples Never Fall - säsong 1

Komedi. Premiär 23 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

© 2024 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Apple Never Fall är baserad på Liane Moriartys bästsäljande roman med samma namn. Serien handlar om den till synes perfekta familjen Delaney där de före detta tennistränarna Stan och Joy har sålt sin framgångsrika tennisakademi och är redo att börja leva livets glada dagar tillsammans med sina fyra vuxna barn. Men när en ung kvinna knackar på Joy och Stans dörr förändras allt.

Så ser du alla serier och filmer

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i våra tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel, Tv Premium och Tv Premium Sport Stor. Samt i många av de äldre abonnemangen.