Månadens nya filmer och serier på Comhem Play+

I december presenterar vi Sverigepremiären av serien The Rookie, exklusivt på Comhem Play+. Dessutom de svenska storfilmerna Charter och Breaking Surface som kommer direkt från bioduken till Comhem Play+.

Serier

The Rookie

Exklusivt och Sverigepremiär på Comhem Play+

Nathan Fillion (Castle, Firefly) spelar John Nolan i denna amerikanska polisserie som har hela 8.1 på IMDb. Serien handlar om en medelåldersman som mitt i livet bestämmer sig för att uppnå sin dröm att börja jobba som polis i LAPD. Som den äldsta nykomligen bland alla unga, nyutexaminerade poliser får John möta mycket tvivel från kollegor och andra som misstänker att detta är en medelålderskris vilket John konstant behöver motbevisa.

Se The Rookie i Comhem Play

Ugly Betty

Alla säsonger tillgängliga från 7/12

Komediserie som handlar om Betty, en optimistisk tjej som arbetar i modeindustrin och får kämpa sig fram med hjälp av sitt otroliga självförtroende då många anser att hon inte passar in i den världen.

Svenska storfilmer direkt från bioduken

Charter

Premiär 13/12. Sveriges Oscarsbidrag!

Charter är en mörk dramafilm av hyllade Amanda Kernell (Sameblod) som handlar om en svår skilsmässa och vårdnadstvist där mamman beslutar sig för att ”föra bort” barnen på en resa till Spanien.

Breaking Surface

Finns tillgänglig redan nu!

Moa Gammel och Madeleine Martin spelar systrar i denna svenska thriller. Filmen handlar om systrarna Ida och Tuva som åker till Norge för att dyka under vintern då ett stenras gör att Tuva fastnar på 30 meters djup.

Se Breaking Surface i Comhem Play+

Fler premiärer i Comhem Play+ i december

  • Dark Waters - 1 dec
  • River - 20 dec
  • The Pier säsong 2 - 23 dec
  • Catherine the Great - 24 dec

Så ser du allt spännande i Comhem Play+

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Sveriges snabbast växande streamingtjänst - Comhem Play+.

Är du kund hos Com Hem, Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 69 kr/mån.

Har du TV Guld så ingår dessutom Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in och börja titta!

Gå till Comhem Play