Månadens tv-tips

Få tips om populära program på tv, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens premiärer!

Allsvensk premiär 10 april

Belgravia

Från skaparn av Downton Abbey. När familjen Trenchard tackar ja till att närvara vid en legendarisk bal under samma kväll som slaget vid Waterloo inträffar, sätts en rad händelser i rullning vars konsekvenser kommer att sträcka sig över flera decennier. Samtliga avsnitt finns redan nu att se på NBC Universal i Comhem Play+

Streamingpaketet Comhem Play+ ingår i Tv Guld.

Allsvensk premiär

Under 240 matcher genom 30 omgångar gör de 16 lagen i Allsvenskan upp om den åtråvärda Lennart Johanssons pokal och äran som kommer med att få titulera sig som svenska mästare. Redan i premiären spelas två toppmatcher. Svenska mästarna Malmö FF möter Hammarby på hemmaplan och fjolårets tabelltvåa Elfsborg tar emot fyran Djurgården. Premiäromgången sänds den 10 april på Discovery+.

Discovery+ finns som tillvalspaket för dig som redan har tv-abonnemang hos Com Hem.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=KeoqHPRn-EA

Masked Singer Sverige

I Masked Singer Sverige tävlar 12 välkända personer dolda under sagolika masker föreställande olika figurer, i en av de mest spektakulära sångtävlingarna någonsin. Vilka det är som deltar får man inte veta förrän masken får lämna tävlingen. Hemlighetsmakeriet gör programmet till en engagerande gissningslek för hela familjen som genom kluriga ledtrådar ges möjlighet att lista ut vilka deltagarna är. I slutet av varje avsnitt kommer en deltagare tvingas ta av sig masken och avslöja sin rätta identitet. Till sist koras en segrare och det är även den sista personen som tar av sig sin mask i finalen.

Masked Singer Sverige har premiär den 26 mars och sänds på TV4 som ingår i samtliga tv-abonnemang.

Sjölyckan - ny säsong!

Snart kommer den efterlängtade tredje säsongen av Sjölyckan tillbaka i tv-rutan. Denna gång får tittarna följa alltifrån relationsutmaningar och småbarnsproblematik till tvivelaktiga båtköp när familjen Kling samlas på Sjölyckan i Stockholms skärgård. Första avsnittet av tredje säsongen sänds på TV4 den 3 april och finns redan på C More från den 19 mars.

TV4 ingår i samtliga tv-abonnemang och C More finns som tillvalspaket till ditt tv-abonnemang.

Roomservice VIP

Sveriges populäraste hantverkarduo Mattias Särnholm och Johnnie Krigström är tillbaka med en ny, kändisspäckad version av succéprogrammet Roomservice! I 20-årsjubileet Roomservice VIP får skådespelaren Kjell Bergqvist, bordtennislegendaren Jan-Ove Waldner, simmaren Sarah Sjöström och artisten Viktor Frisk möjligheten att tacka och ge tillbaka till de personer som har betytt mest för deras framgång. Roomservice VIP sänds på Kanal 5 den 31 mars och finns redan på discovery+ från den 3 mars.

Kanal 5 ingår i samtliga tv-abonnemang och discovery+ finns som tillvalspaket till ditt tv-abonnemang.

The Rookie

Medelåldersmannen Johan Nolan lämnar småstadslivet för att bli polis i Los Angeles. Det visar sig dock att det inte är så enkelt att börja om igen, åtminstone inte när du är polisakademins äldsta aspirant. Säsong 3 av The Rookie har premiär den 25 mars på Comhem Play+.

The Rookie ser du på Comhem Play+ som ingår i Tv Guld.

Better things

Skådespelerskan Sam Fox försöker ta hand om sina tre barn medan hon försöker klara av pressen att jobba i Hollywood och samtidigt vara en ensamstående mamma. Du ser Better Things på FOX+ från 1 april.

FOX+ finns som valbar kanal i Tv Silver Flex och ingår i Tv Guld samt Comhem Play+.