För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

MARS – drama och dokumentär som väcker nyfikenhet

Året är 2033 och rymdfärjan Daedalus landar på Mars. Besättningens uppdrag är att etablera en första bosättning på Mars och för att förbereda för en massflytt. Du ser MARS på National Geographic.

I MARS får du följa den omsorgsfullt utvalda internationella besättningen på sex personer när de tar sig an den monumentala uppgiften att inte bara flyga till Mars, utan även att genomföra alla förberedelser på plats för en kommande bosättning på den röda planeten.

Serien är en nyskapande blandning av ett drama av långfilmskaliber, dokumentärinslag samt intervjuer med dagens främsta forskare och innovatörer inom rymdteknik.

MARS kommer att avslöja vad forskarna gör idag för att i framtiden genomföra en av mänsklighetens största bedrifter – interplanetärt resande. Det är en episk berättelse baserad i framtiden som handlar om mänsklighetens första försök att kolonialisera Mars.

Serien kommer att väcka fantasin till liv hos alla rymdentusiaster – unga som gamla – när tanken om att skapa ett liv på Mars blir en spännande och verklig möjlighet.

Världspremiären av MARS sänds söndag 13 november 22.00 på National Geographic (kanalplats 53) och National Geographic HD (kanalplats 58). Serien består av sex delar som alla sänds söndagar 22.00.

Tjuvtitta på MARS

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=CNkcgUuubIE

Se MARS när och var du vill

Alla avsnitt av MARS kommer även vara tillgängliga i playtjänsten National Geographic, dagen efter att avsnitten sänds i kanalen. Du kan även se MARS var du vill med appen Com Hem Play.

I playtjänsten finns även andra spännande och intresseväckande program, exempelvis dessa:
- Enfaldiga experiment
- Ice Road Rescue
- Djurens Kampklubb
- Helvetets Motorväg
- Det vilda Yellowstone
- Haverikommissionen
- Before the Flood - läs mer om Before the Flood med Leonardo DiCaprio

Så ser du National Geographic

National Geographic och National Geographic HD, inklusive playtjänsten, ingår i våra abonnemang TV Silver och TV Guld. Du kan även köpa kanalen som tillval om du har något annat abonnemang.

TV Silver
TV Guld

Tillvalskanaler:
National Geographic
National Geographic HD

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer