Nour El-Refai och Anders Jansson leder Melodifestivalen

De är båda komiker och skådespelare med programledarerfarenhet. Nour El-Refai och Anders Jansson kommer att leda Melodifestivalen 2014 som sänds på SVT.

Nour El-Refai och Anders Jansson kommer att leda Melodifestivalen 2014 som sänds på SVT.

Båda är de komiker och skådespelare med tidigare erfarenhet av att programleda. Nour slog igenom stort i humorserien Raj Raj i TV4 och har medverkat som reporter under Melodifestivalen 2008. Anders är bland annat känd för sina karaktärer Tiffany och Morgan Pålsson från serien Hipp Hipp! på SVT.

– Det här är något helt nytt och det ska bli hemskt kul att visa upp för tittarna. Vi kommer att gå utanför våra egna ramar för att ge duon utrymme för spontanitet. De är kanske otippade, men jag tror att det är just det oförväntade som är vägen framåt, säger producenten Christer Björkman om programledarduon under SVT:s presskonferens.

Mer information finns på svt.se/melodifestivalen!

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter