För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nour El-Refai och Anders Jansson leder Melodifestivalen

De är båda komiker och skådespelare med programledarerfarenhet. Nour El-Refai och Anders Jansson kommer att leda Melodifestivalen 2014 som sänds på SVT.

Nour El-Refai och Anders Jansson kommer att leda Melodifestivalen 2014 som sänds på SVT.

Båda är de komiker och skådespelare med tidigare erfarenhet av att programleda. Nour slog igenom stort i humorserien Raj Raj i TV4 och har medverkat som reporter under Melodifestivalen 2008. Anders är bland annat känd för sina karaktärer Tiffany och Morgan Pålsson från serien Hipp Hipp! på SVT.

– Det här är något helt nytt och det ska bli hemskt kul att visa upp för tittarna. Vi kommer att gå utanför våra egna ramar för att ge duon utrymme för spontanitet. De är kanske otippade, men jag tror att det är just det oförväntade som är vägen framåt, säger producenten Christer Björkman om programledarduon under SVT:s presskonferens.

Mer information finns på svt.se/melodifestivalen!

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer