För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nour El-Refai och Anders Jansson leder Melodifestivalen

De är båda komiker och skådespelare med programledarerfarenhet. Nour El-Refai och Anders Jansson kommer att leda Melodifestivalen 2014 som sänds på SVT.

Nour El-Refai och Anders Jansson kommer att leda Melodifestivalen 2014 som sänds på SVT.

Båda är de komiker och skådespelare med tidigare erfarenhet av att programleda. Nour slog igenom stort i humorserien Raj Raj i TV4 och har medverkat som reporter under Melodifestivalen 2008. Anders är bland annat känd för sina karaktärer Tiffany och Morgan Pålsson från serien Hipp Hipp! på SVT.

– Det här är något helt nytt och det ska bli hemskt kul att visa upp för tittarna. Vi kommer att gå utanför våra egna ramar för att ge duon utrymme för spontanitet. De är kanske otippade, men jag tror att det är just det oförväntade som är vägen framåt, säger producenten Christer Björkman om programledarduon under SVT:s presskonferens.

Mer information finns på svt.se/melodifestivalen!

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer

Premiär för The Missing

13 oktober 2016

Från den 13 oktober kan du se hela första säsongen av den hyllade BBC-serien The Missing i playtjänsten Cirkus.

Läs mer
Visa fler nyheter