För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär av Mig äger ingen i TiVo-boxen

Från och med den 12 mars finns den gripande filmen Mig äger ingen med Mikael Persbrandt tillgänglig att hyra i TiVo-boxen.

Från och med den 12 mars finns den gripande filmen Mig äger ingen med Mikael Persbrandt tillgänglig att hyra i TiVo-boxen.

Filmen Mig äger ingen är en gripande men samtidigt varm och humoristisk berättelse om femåriga Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa. Det är också en skildring av Sverige på 1970-talet och arbetarklassens bleknande ideal.

Klimatdokumentären Before the Flood

Världspremiär för Before the Flood

28 oktober 2016

Klockan 22.00 söndagen den 30 oktober är det världspremiär för klimatdokumentären Before the Flood med självaste Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Du ser den på National Geographic.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer
Visa fler nyheter