För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Jonathan Strange & Mr Norrell

Jonathan Strange & Mr Norrell i Cirkus

Nu kan du se den brittiska miniserien Jonathan Strange & Mr Norrell i playtjänsten Cirkus hos Com Hem. Se hur magiska krafter frigörs i 1800-talets början.

Jonathan Strange & Mr Norrell bygger på Susanna Clarkes bestseller med samma namn, som har beskrivits som en Harry Potter för vuxna. Den brittiska dramaserien handlar om magiska krafter och mänskliga relationer, samtidigt som den ger en bild av England under den omvälvande industriella revolutionen. Med handlingen förlagd till början av 1800-talet utgår den från att magi länge har existerat i världen. Nu är den underkuvad, glömd och bespottad.

Gilbert Norrell är en av få som bemästras magins konst och han vill göra den respektabel igen. Jonathan Strange söker i seriens början ett anständigt yrke, samtidigt som han får veta att hans öde är att bli magiker. Ett, tu, tre så börjar han studera magi med Norrell som mentor. Det visar sig snabbt att Strange och Norrell har väldigt olika syn på hur, när och varför magi ska användas.

I huvudrollerna ser vi Bertie Carvel (Jonathan Strange) och Eddie Marsan (Gilbert Norrell).

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=iE1nsOoTJos

Så ser du Jonathan Strange & Mr Norrell

För att kunna se hela säsongen av Jonathan Strange & Mr Norrell behöver du ha ett abonnemang på playtjänsten Cirkus, som ingår i TV Guld med TiVo. Du kan också köpa den som tillvalskanal. Du hittar sedan serien under Play&Film / Play / Play-tjänster / Cirkus. Du kan även kan se serien var du vill med Com Hem Play.

Hela säsonger med det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer