För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Jonathan Strange & Mr Norrell

Jonathan Strange & Mr Norrell i Cirkus

Nu kan du se den brittiska miniserien Jonathan Strange & Mr Norrell i playtjänsten Cirkus hos Com Hem. Se hur magiska krafter frigörs i 1800-talets början.

Jonathan Strange & Mr Norrell bygger på Susanna Clarkes bestseller med samma namn, som har beskrivits som en Harry Potter för vuxna. Den brittiska dramaserien handlar om magiska krafter och mänskliga relationer, samtidigt som den ger en bild av England under den omvälvande industriella revolutionen. Med handlingen förlagd till början av 1800-talet utgår den från att magi länge har existerat i världen. Nu är den underkuvad, glömd och bespottad.

Gilbert Norrell är en av få som bemästras magins konst och han vill göra den respektabel igen. Jonathan Strange söker i seriens början ett anständigt yrke, samtidigt som han får veta att hans öde är att bli magiker. Ett, tu, tre så börjar han studera magi med Norrell som mentor. Det visar sig snabbt att Strange och Norrell har väldigt olika syn på hur, när och varför magi ska användas.

I huvudrollerna ser vi Bertie Carvel (Jonathan Strange) och Eddie Marsan (Gilbert Norrell).

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=iE1nsOoTJos

Så ser du Jonathan Strange & Mr Norrell

För att kunna se hela säsongen av Jonathan Strange & Mr Norrell behöver du ha ett abonnemang på playtjänsten Cirkus, som ingår i TV Guld med TiVo. Du kan också köpa den som tillvalskanal. Du hittar sedan serien under Play&Film / Play / Play-tjänster / Cirkus. Du kan även kan se serien var du vill med Com Hem Play.

Hela säsonger med det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter