Missa inte en minut av Allsvenskan

Äntligen är det dags! Fotbollssäsongen drar igång och mängder av matcher från Allsvenskan kommer spelas under året. Med C More missar du inte en minut av Sveriges bästa fotboll.

Efter en intensiv försäsong sätter äntligen den riktiga säsongen igång. Alla förberedelser ska nu vara färdiga och det är upp till bevis för tränare och spelare. Precis som vanligt kryllar det vid den här tiden av frågor som väntar på svar.

Ska Malmö FF jogga hem serien eller kan de utmanas på allvar? Rör det sig i så fall om cupfinalisterna IFK Norrköping eller mäktiga AIK som främsta kandidater eller ska IFK Göteborgs kraftfotboll nöta ner dem alla? Får vi se Elfsborg eller kanske Häcken som den stora medaljaspiranten bland svartgula lag?

Blir de nya tränarna i Hammarby och Djurgården succéer eller byts de ut inom kort? Ska fjolårets glada överraskningar Jönköpings Södra och Östersunds FK etablera sig i serien? Och har årets nykomlingar Sirius, AFC Eskilstuna och Halmstad vad som krävs för spel på den här nivån?

Kommer Kalmar FF och GIF Sundsvall bli fågel eller fisk och i vilken del av tabellen kommer Örebro SK egentligen hålla till?

Inte förrän i november vet vi vilka som vinner Allsvenskan och blir svenska mästare. Fram till dess ska 240 matcher spelas och för att se dem behöver du något av abonnemangen C More Sport eller C More Sport, Film & Serier. Då kan du se precis hur mycket fotboll du vill under hela året. Men se till att vara med från början! Den här säsongen vill du inte missa en minut av!