För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Lionel Messi firar ett av sina 462847638 mål

Missa inte finalen i Champions League

Så är det äntligen dags för finalen i Europas största och mest prestigefyllda klubblagsturnering: UEFA Champions League! I år spelas matchen på Olympiastadion i Berlin och det är italienska Juventus som möter spanska Barcelona.

Så är det äntligen dags för finalen i Europas största och mest prestigefyllda klubblagsturnering: UEFA Champions League! I år spelas matchen på Olympiastadion i Berlin och det är italienska Juventus som möter spanska Barcelona. Efter en kvalturnering, ett gruppspel och därefter hemma- och bortamöten i ett långt slutspel är det slutligen bara två lag kvar som ska göra upp om de allra ädlaste medaljerna.

Vitsvarta Juventus, från Turin i norra Italien, slog något överraskande ut Real Madrid i sin semifinal med sammanlagt 3-2 efter att Morata gjort det avgörande målet med halvtimmen kvar av den andra matchen. På andra sidan står Barcelona, som utmanövrerade Bayern München redan i hemmamatchen i sin semifinal och därefter bara verkade kontrollera händelserna i bortamötet. 5-3 blev det sammanlagt.

Nu är det upplagt för ett riktigt tungviktsmöte i Berlin. Med stjärnor som Pirlo, Pogba och Buffon i det italienska laget och Messi, Suárez och Neymar i det spanska, har kvällen alla förutsättningar att bli helt magisk. Den allra godaste pralinen i skålen av fotbollsgodis som säsongen har bjudit på!

TV-sändningen börjar 20.00 i TV3 och TV3 HD, med matchstart 45 minuter senare. Även Viasat har laddat upp med sin bästa laguppställning när det gäller experter, reportrar och kommentatorer. Faktiskt drar de igång redan 19.00 i Viasat Fotboll med ett riktigt långt försnack.

TV3 ingår i alla våra abonnemang, men för HD-versionen behöver du något av abonnemangen Plus eller Max. Sen går det alltid att köpa till kanalen separat som en tillvalskanal.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer