För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Missa inte Kristallengalan på söndag

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags att dela ut det svenska tv-priset Kristallen i galan som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00. Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin kommer att leda Kristallengalan i TV3, direkt från Stockholmsmässan.

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags att dela ut det svenska tv-priset Kristallen under Kristallengalan som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00, direkt från Stockholmsmässan.

Årets stjärnspäckade gala sänds alltså direkt från Stockholmsmässan där landets största tv-profiler kommer att framträda. Det blir humor, sång och överraskningar under ledning av Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin. Under galan delar Sveriges deltagande tv-kanaler, SVT, TV4, TV3, Kanal 5 och UR ut priser i 18 olika kategorier. Det sker tillsammans med svenska tv-producenter och tv-publiken. Fyra priser är publikpriser där tittarna själva röstar och övriga väljs ut av en jurygrupp, medan Kristallens hederspris utnämns av Kristallens styrelse.

Du som har TiVo kan redan nu schemalägga en inspelning av programmet för att försäkra dig om att inte missa en endaste detalj under galakvällen.

Kristallen är ett kvalitativt pris och gala för svensk tv-produktion. Priset är instiftat för att stimulera till produktion av tv-program med hög innehållsmässig, konstnärlig och teknisk kvalitet samt ge den svenska tv-branschen en möjlighet att växla synpunkter och erfarenheter från produktion av tv-program. Stiftelsen vill med priset belöna nytänkande och originalitet samt exceptionellt gott hantverk för att på det sättet inspirera de som jobbar med mediet att prestera ännu bättre. Dessutom hoppas stiftelsen att Kristallen ska stärka publikens förtroende för framtidens television.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter