För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Missa inte Kristallengalan på söndag

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags att dela ut det svenska tv-priset Kristallen i galan som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00. Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin kommer att leda Kristallengalan i TV3, direkt från Stockholmsmässan.

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags att dela ut det svenska tv-priset Kristallen under Kristallengalan som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00, direkt från Stockholmsmässan.

Årets stjärnspäckade gala sänds alltså direkt från Stockholmsmässan där landets största tv-profiler kommer att framträda. Det blir humor, sång och överraskningar under ledning av Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin. Under galan delar Sveriges deltagande tv-kanaler, SVT, TV4, TV3, Kanal 5 och UR ut priser i 18 olika kategorier. Det sker tillsammans med svenska tv-producenter och tv-publiken. Fyra priser är publikpriser där tittarna själva röstar och övriga väljs ut av en jurygrupp, medan Kristallens hederspris utnämns av Kristallens styrelse.

Du som har TiVo kan redan nu schemalägga en inspelning av programmet för att försäkra dig om att inte missa en endaste detalj under galakvällen.

Kristallen är ett kvalitativt pris och gala för svensk tv-produktion. Priset är instiftat för att stimulera till produktion av tv-program med hög innehållsmässig, konstnärlig och teknisk kvalitet samt ge den svenska tv-branschen en möjlighet att växla synpunkter och erfarenheter från produktion av tv-program. Stiftelsen vill med priset belöna nytänkande och originalitet samt exceptionellt gott hantverk för att på det sättet inspirera de som jobbar med mediet att prestera ännu bättre. Dessutom hoppas stiftelsen att Kristallen ska stärka publikens förtroende för framtidens television.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer