Missa inte Kristallengalan på söndag

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags att dela ut det svenska tv-priset Kristallen i galan som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00. Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin kommer att leda Kristallengalan i TV3, direkt från Stockholmsmässan.

Söndagen den 30 augusti är det återigen dags att dela ut det svenska tv-priset Kristallen under Kristallengalan som i år direktsänds i TV3 klockan 20.00, direkt från Stockholmsmässan.

Årets stjärnspäckade gala sänds alltså direkt från Stockholmsmässan där landets största tv-profiler kommer att framträda. Det blir humor, sång och överraskningar under ledning av Josephine Bornebusch och Rachel Mohlin. Under galan delar Sveriges deltagande tv-kanaler, SVT, TV4, TV3, Kanal 5 och UR ut priser i 18 olika kategorier. Det sker tillsammans med svenska tv-producenter och tv-publiken. Fyra priser är publikpriser där tittarna själva röstar och övriga väljs ut av en jurygrupp, medan Kristallens hederspris utnämns av Kristallens styrelse.

Du som har TiVo kan redan nu schemalägga en inspelning av programmet för att försäkra dig om att inte missa en endaste detalj under galakvällen.

Kristallen är ett kvalitativt pris och gala för svensk tv-produktion. Priset är instiftat för att stimulera till produktion av tv-program med hög innehållsmässig, konstnärlig och teknisk kvalitet samt ge den svenska tv-branschen en möjlighet att växla synpunkter och erfarenheter från produktion av tv-program. Stiftelsen vill med priset belöna nytänkande och originalitet samt exceptionellt gott hantverk för att på det sättet inspirera de som jobbar med mediet att prestera ännu bättre. Dessutom hoppas stiftelsen att Kristallen ska stärka publikens förtroende för framtidens television.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter