Missa inte privatdetektiverna i Private Eyes på TNT

Har du inte sett den populära dramaserien Private Eyes på playkanalen TNT så är det dags nu. Streama säsong 1-3 innan den försvinner från Comhem Play.

Handling

Private Eyes är en av våra mest populära serier på TNT och handlar om den före detta ishockeyspelaren Matt Shade (Jason Priestly) som tillsammans med privatdetektiven Angie Everett (Coíndy Sampson) löser fall i Toronto, Kanada. Trots att Angie Everett upplever Matt Shade som naiv bildar de ett framgångsrikt team med många lösta fall på deras meritlista.

Passa på!

Har du inte redan sett serien kan du titta ikapp hela säsong 1-3 av Private Eyes fram till 31 mars 2021.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=b3B5vwXb3UQ

Så här ser du Private Eyes

Serien finns i playbiblioteket från TNT som ingår i tv-paketet Tv Guld samt som valbar kanal i Tv Silver Flex. Private Eyes finns också i streamingpaketet Comhem Play+.

Om Comhem Play+

Comhem Play+ är vårt streamingpaket som låter dig se hundratals filmer, serier och dokumentärer från våra samarbetspartners och streamingtjänster som Paramount+, Fox+, Nordisk Film+, givetvis utan reklamavbrott. Titta enkelt i mobilen, datorn eller på din tv i hela EU.

Just nu bjuder vi kunder hos Com Hem, Boxer, Tele2 och Comviq på streamingpaketet Comhem Play+ i ett år (ord. pris 89 kr/mån). Registrera och verifiera dig med mobilt BankID direkt på comhemplay.se/registrera för att komma igång med Comhem Play+.