Missa inte Sveriges VM-kval mot Frankrike

Du missar väl inte fredagens stormatch mellan Sverige och Frankrike i kvalet till VM i fotboll på Kanal 5? Det är nu Sverige kan ta ett stort kliv mot avancemang.

Det blev en neslig förlust på bortaplan mot Frankrike i höstas (med 2-1), men spelet visade ändå att Sverige kan rubba de allra bästa lagen när allting klaffar. Nu har man hunnit slicka såren och repa nytt mod inför fredagens returmöte i Solna. Du ser Sverige-Frankrike på Kanal 5 fredagen den 9 juni från 19.00 med matchstart 20.45.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=BrCPwGPFTys

För Sverige finns det stor chans till revansch, med en glödhet Emil Forsberg som kan utmana det franska försvaret från sin kant; innermittfältets kreatör Albin Ekdal sägs vara helt skadefri och i backlinjen ska lagkapten Andreas Granqvist och Victor Nilsson Lindelöf avstyra alla franska anfallsförsök. Det franska laget ser samtidigt nästan otäckt stjärnspäckat ut, med försvarsgiganter som Koscielny, världsspelaren Pogba på mitten och skarpskytten Griezmann i anfallet.

Det här blir en batalj att njuta av från första sekunden till sista domarsignalen! Se till att ladda upp rejält i tv-soffan - eller var du vill med Com Hem Play - och bjud in alla dina vänner som inte har samma möjlighet att se matchen. Det kommer bli fantastiskt!

Så ser du matchen

Kanal 5 ingår i alla våra tv-abonnemang och finns även i HD-version i abonnemanget TV Guld. I alla abonnemang ingår även Kanal 9 och Kanal 11. Teckna ett abonnemang redan idag för att inte riskera att missa landslaget i fotboll eller andra viktiga tv-sändningar.

Följ resten av VM-kvalet

Under helgen spelas det även en rad andra matcher i de spännande VM-kvalgrupperna runt om hela Europa. Dem ser du enligt nedan.

Fredag 9 juni

20.45 Holland-Luxemburg (Eurosport 1)

Lördag 10 juni:

18.00 Skottland-England (Kanal 9)
18.00 Kazakstan-Danmark (Eurosport 2)
20.45 Norge-Tjeckien (Eurosport 2)

Söndag 11 juni:

18.00 Irland-Österrike (Eurosport 2)
20.45 Makedonien-Spanien (Kanal 9)
20.45 Island-Kroatien (Eurosport 1)

Kanal 9 ingår i alla våra abonnemang. Eurosports kanaler ingår i abonnemanget TV Guld och kan även läggas till ditt nuvarande abonnemang som tillvalskanaler.