För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En rysk(?) och en rask bandyspelare tampas om det lackröda nystanet

Missa inte VM i bandy

Första veckan i februari ska det svenska herrlandslaget i bandy försöka rubba ryssen i VM som avgörs i Uljanovsk. Du ser Sveriges alla matcher i Kanal 5 med förhoppningsvis en framgångsrik final på söndagen.

1-7 februari är det dags att bänka sig framför spännande matcher när leken med det lackröda nystanet blir blodigt allvar i ryska Uljanovsk. Tre år i rad har Sverige mött Ryssland i final och varje gång har det blivit förlust; fortfarande väntar vi på det där tolfte svenska VM-guldet. Men först ska jobbet göras för att ta sig till en hägrande final på söndagen. Sveriges gruppspelsmatcher spelas enligt nedan.

Måndag 1 februari
Sverige-Finland 14.00 i Kanal 5

Tisdag 2 februari
Sverige-Kazakstan 14.00 i Kanal 5

Onsdag 3 februari
Ryssland-Sverige 17.00 i Kanal 5

Från övriga VM sänder Eurosport 2 de mest intressanta matcherna där Sverige inte är med.

Sen blir det kvartsfinal torsdagen den 4 februari och förhoppningsvis semifinal på lördagen den 6 februari. Finalen spelas alltså söndagen den 7 februari kl 14.00 i Kanal 5.

Kanal 5 ingår i alla våra abonnemang, men om du verkligen vill se bollen kan vi rekommendera Kanal 5 HD som ingår i TiVo Max. All sport blir lite roligare i knivskarp HD-kvalitet och bandy är definitivt en verksamhet där en grynig bild inte är till spelets fördel. Du hittar Kanal 5 HD på kanalplats 25.

Tycker du att sändningstiderna är olyckliga? Måste du vara på jobbet eller i skolan på dagarna? Med Com Hem Play kan du diskret följa matcherna i din mobil, på din surfplatta eller dator. Det är bara att ladda ner appen eller gå till webbplatsen. Så kan varje rast (eller utökad rast) fyllas med härlig bandy!

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer