För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En rysk(?) och en rask bandyspelare tampas om det lackröda nystanet

Missa inte VM i bandy

Första veckan i februari ska det svenska herrlandslaget i bandy försöka rubba ryssen i VM som avgörs i Uljanovsk. Du ser Sveriges alla matcher i Kanal 5 med förhoppningsvis en framgångsrik final på söndagen.

1-7 februari är det dags att bänka sig framför spännande matcher när leken med det lackröda nystanet blir blodigt allvar i ryska Uljanovsk. Tre år i rad har Sverige mött Ryssland i final och varje gång har det blivit förlust; fortfarande väntar vi på det där tolfte svenska VM-guldet. Men först ska jobbet göras för att ta sig till en hägrande final på söndagen. Sveriges gruppspelsmatcher spelas enligt nedan.

Måndag 1 februari
Sverige-Finland 14.00 i Kanal 5

Tisdag 2 februari
Sverige-Kazakstan 14.00 i Kanal 5

Onsdag 3 februari
Ryssland-Sverige 17.00 i Kanal 5

Från övriga VM sänder Eurosport 2 de mest intressanta matcherna där Sverige inte är med.

Sen blir det kvartsfinal torsdagen den 4 februari och förhoppningsvis semifinal på lördagen den 6 februari. Finalen spelas alltså söndagen den 7 februari kl 14.00 i Kanal 5.

Kanal 5 ingår i alla våra abonnemang, men om du verkligen vill se bollen kan vi rekommendera Kanal 5 HD som ingår i TiVo Max. All sport blir lite roligare i knivskarp HD-kvalitet och bandy är definitivt en verksamhet där en grynig bild inte är till spelets fördel. Du hittar Kanal 5 HD på kanalplats 25.

Tycker du att sändningstiderna är olyckliga? Måste du vara på jobbet eller i skolan på dagarna? Med Com Hem Play kan du diskret följa matcherna i din mobil, på din surfplatta eller dator. Det är bara att ladda ner appen eller gå till webbplatsen. Så kan varje rast (eller utökad rast) fyllas med härlig bandy!

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter