En rysk(?) och en rask bandyspelare tampas om det lackröda nystanet

Missa inte VM i bandy

Första veckan i februari ska det svenska herrlandslaget i bandy försöka rubba ryssen i VM som avgörs i Uljanovsk. Du ser Sveriges alla matcher i Kanal 5 med förhoppningsvis en framgångsrik final på söndagen.

1-7 februari är det dags att bänka sig framför spännande matcher när leken med det lackröda nystanet blir blodigt allvar i ryska Uljanovsk. Tre år i rad har Sverige mött Ryssland i final och varje gång har det blivit förlust; fortfarande väntar vi på det där tolfte svenska VM-guldet. Men först ska jobbet göras för att ta sig till en hägrande final på söndagen. Sveriges gruppspelsmatcher spelas enligt nedan.

Måndag 1 februari
Sverige-Finland 14.00 i Kanal 5

Tisdag 2 februari
Sverige-Kazakstan 14.00 i Kanal 5

Onsdag 3 februari
Ryssland-Sverige 17.00 i Kanal 5

Från övriga VM sänder Eurosport 2 de mest intressanta matcherna där Sverige inte är med.

Sen blir det kvartsfinal torsdagen den 4 februari och förhoppningsvis semifinal på lördagen den 6 februari. Finalen spelas alltså söndagen den 7 februari kl 14.00 i Kanal 5.

Kanal 5 ingår i alla våra abonnemang, men om du verkligen vill se bollen kan vi rekommendera Kanal 5 HD som ingår i TiVo Max. All sport blir lite roligare i knivskarp HD-kvalitet och bandy är definitivt en verksamhet där en grynig bild inte är till spelets fördel. Du hittar Kanal 5 HD på kanalplats 25.

Tycker du att sändningstiderna är olyckliga? Måste du vara på jobbet eller i skolan på dagarna? Med Com Hem Play kan du diskret följa matcherna i din mobil, på din surfplatta eller dator. Det är bara att ladda ner appen eller gå till webbplatsen. Så kan varje rast (eller utökad rast) fyllas med härlig bandy!