En rysk(?) och en rask bandyspelare tampas om det lackröda nystanet

Missa inte VM i bandy

Första veckan i februari ska det svenska herrlandslaget i bandy försöka rubba ryssen i VM som avgörs i Uljanovsk. Du ser Sveriges alla matcher i Kanal 5 med förhoppningsvis en framgångsrik final på söndagen.

1-7 februari är det dags att bänka sig framför spännande matcher när leken med det lackröda nystanet blir blodigt allvar i ryska Uljanovsk. Tre år i rad har Sverige mött Ryssland i final och varje gång har det blivit förlust; fortfarande väntar vi på det där tolfte svenska VM-guldet. Men först ska jobbet göras för att ta sig till en hägrande final på söndagen. Sveriges gruppspelsmatcher spelas enligt nedan.

Måndag 1 februari
Sverige-Finland 14.00 i Kanal 5

Tisdag 2 februari
Sverige-Kazakstan 14.00 i Kanal 5

Onsdag 3 februari
Ryssland-Sverige 17.00 i Kanal 5

Från övriga VM sänder Eurosport 2 de mest intressanta matcherna där Sverige inte är med.

Sen blir det kvartsfinal torsdagen den 4 februari och förhoppningsvis semifinal på lördagen den 6 februari. Finalen spelas alltså söndagen den 7 februari kl 14.00 i Kanal 5.

Kanal 5 ingår i alla våra abonnemang, men om du verkligen vill se bollen kan vi rekommendera Kanal 5 HD som ingår i TiVo Max. All sport blir lite roligare i knivskarp HD-kvalitet och bandy är definitivt en verksamhet där en grynig bild inte är till spelets fördel. Du hittar Kanal 5 HD på kanalplats 25.

Tycker du att sändningstiderna är olyckliga? Måste du vara på jobbet eller i skolan på dagarna? Med Com Hem Play kan du diskret följa matcherna i din mobil, på din surfplatta eller dator. Det är bara att ladda ner appen eller gå till webbplatsen. Så kan varje rast (eller utökad rast) fyllas med härlig bandy!

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter