Mr Selfridge på Cirkus

På mindre än ett år skapade det amerikanska affärsgeniet Harry Selfridge det största och finaste varuhuset som världen någonsin skådat, på Oxford Street i London. Nu kan du se första säsongen av Mr Selfridge på playtjänsten Cirkus.

Harry Selfridge, spelad av Jeremy Piven, flyttade 1908 från USA till London. Där blev han snabbt en udda, men framgångsrik, fågel i den livliga och glamorösa brittiska huvudstaden. I en stad präglad av både tradition och framåtanda rörde han sig skickligt mellan styrelserummens intriger och societetslivet i Mayfair.

Dramaserien är producerad av ITV och baseras på boken ”Shopping, Seduction and Mr Selfridge” av Lindy Woodhead.

Se Mr Selfridge var och när du vill

Hela den första säsongen av Mr Selfridge finns nu tillgänglig i playtjänsten Cirkus. Du hittar den i din TiVo-box under Play & Film/Play/Play-tjänster/Cirkus eller i Com Hem Play, på webben eller appen för din smartphone eller surfplatta.

Cirkus ingår i Tv Silver och Tv Guld. Har du ett annat abonemang kan du köpa playtjänsten separat som tillvalskanal.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Inte bara Mr Selfridge utan även hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse både i din TiVo-box och via appen Com Hem Play.

Alla serier från Cirkus i Com Hem Play